MERCATOR PRILAGODIO RADNO VRIJEME OSOBAMA STARIJIM OD 65 GODINA I UVEO DODATNE POPUSTE ZA PENZIONERE - BIGportal.ba
PR Oglasi

MERCATOR PRILAGODIO RADNO VRIJEME OSOBAMA STARIJIM OD 65 GODINA I UVEO DODATNE POPUSTE ZA PENZIONERE

U skladu sa odlukom Vlade RS-a, kojom se utvrđuje radno vrijeme trgovina u RS-u, želimo obavijestiti naše drage kupce, da će sve naše prodavnice u RS-u raditi od 7 do 15 sati, a tržni centar Mercator Borik od 7 do 18 sati.

Takođe,  osim popusta od 10% za penzionere svakog četvrtka i utorkom za sve naše kupce, uveli smo za penzionere dodatni popust od 10% svakog petka, od 7-10 u vrijeme njihovog kretanja

Pomjereno radno vrijeme će starijima od 65 godina koji imaju određeno vrijeme i dane za izlazak, omogućiti adekvatnu kupovinu bez potrebe da se izlažu riziku, a dodatni popusti će im omogućiti kupovinu po povoljnijim cijenama.

Sve naše prodavnice su uredno snabdjevene sa svim neohodnim artiklima i apelujemo na sve naše kupce, da nema nikakve potrebe za prekomjernom i stihijskom kupovinom.

Hvala vam za vaše povjerenje, koje uzvraćamo brigom za vas. Ostajemo zajedno i djelujemo odgovorno u prevazilaženju svih izazova koji su pred nama.

UVIJEK TU ZA VAS.

Vaš Mercator

Danas objavljeno

NEKTAR DOVODI KATAR U BORIK!

Vanja A

Kupovinom Glade Winter artikala u Bingu pomažete da zajedno ostvarimo prazničnu čaroliju za djecu u SOS Dječijim selima u BH

Vanja A

Finalisti #OkviraPomoći NLB Grupe su izabrani

Vanja A

Ostavite komentar