7. Decembra 2020.

Menadžer Društvenih Mreža

Big Portal

U literaturi, pojam menadžer ima više značenja: poslovođa, upravnik, direktor, preduzetnik su najčešća.

Menadžer zapravo predstavlja osobu odgovornu za planiranje, organizovanje i upravljanje poslovanjem, radom grupe ljudi,  odnosno njihovim nadgledanjem, koordinacijom, preduzimanjem korektivnih akcija.

Društvene mreže, kao dio svakodnevnice savremenog društva, su vrsta internetskog servisa, koji se najčešće javlja u obliku tzv. on-line platforme. Ovaj vid komunikacije korisnika interneta predstavlja „prostor“ koji služi za njihovo međusobno povezivanje. Trenutno postoje stotine ovakvih servisa, a među najpopularnijim su: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube itd.

Servisi se stalno poboljšavaju, a pored prvobitne uloge komunikacije imaju i marketinšku ulogu, promovišući druge web-stranice, preduzeća, organizacije i niz različitih usluga. Kao takve postaju izvorom prihoda mnogim pojedincima, te se javlja potreba za zapošljavanjem menadžera koji bi se bavili upravo društvenim mrežama.

Ukoliko imate potrebu da vaš biznis predstavite na društvenim mrežama onda je Community manager ili Menadžer društvenih mreža prava stvar za vas.

Za više informacija posjetite websajt www.menadzerdrustvenihmreza.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare