Meloun ljut na rezerviste: Neka prestanu s tim - BIGportal.ba
Košarka Sport

Meloun ljut na rezerviste: Neka prestanu s tim

Košarkaši Denvere izgubili su i treći put u predsezoni.

Ovog puta od njih je posle produžetaka bila bolja Minesota, 114:112.

Po završetku meča u kojem je Nikola Jokić imao dabl-dabl učinak od po deset poena i asistencija, uz devet skokova i blokadu, trener Majkl Meloun je sumirao utiske i nije bio zadovoljan.

Sve što je moglo da krene po lošem, krenulo je“, poručio je Meloun naglašavajući podatak da je tim imao čak 23 izgubljene lopte.

Denver je u šutu za tri poena preterivao, imali su 58 pokušaja, 21 su pogodili, a samo su Jokić, Majkl Porter i Hajland imali zajedno 26 pokušaja, dakle gotovo polovinu.

Meloun je u drugoj četvrtini zaradio tehničku grešku posle burnog protesta, kada je smatrao da je Tauns žestoko faulirao Jokića pod košem.

Strateg Nagetsa je kasnije primetio da igrači sa klupe nisu uradila što je tražio od njih.

Naši starteri su igrali odlično. Ako gledate plus-minus sa ovog meča, kada su starteri u igri, imali smo plus 20. Kada uđu igrači sa klupe, mi smo na -22 (Jokić imao +19). Izgubili smo na kraju za dva poena. Stvar je u tome da se pronađu igrači sa klupe koji su u stanju da održe razliku i igraju dobro“, dodao je trener Nagetsa.

Pomalo je i zapretio pojedinim igračima, ali bez da ih je imenovao.

Ne znam da li se pojedini osećaju isuviše komforni jer pretpostavljaju da će dobiti minute na terenu. Bilo bi bolje da prestanu sa tim. Svako ima za šta da se bori“, zaključio je Meloun.

Danas objavljeno

Medvedev: Kakav psiholog, više su mi pomogle Novakove riječi

Zeljka

Novakova 344. nedjelja, Federer pada

Zeljka

“Kovač i odbojkaši su kao dobra djevojka i momak bez spoja”

Zeljka

Ostavite komentar