4. Marta 2022.

Melinda Gejts: “Imala sam noćne more” – godinu dana kasnije o Bilu i Epstajnu

Big Portal

“Svakako imamo radni odnos“, rekla je Melinda u svom prvom intervjuu posle kraja braka, koji je dala novinarki CBS-ovoj novinarki Gejl King.

“Rekla bih da smo prijateljski naklonjeni jedno drugom u ovom trenutku. Prijatelj za mene znači nešto drugo. To bi moglo doći s vremenom, još uvek je sve sveže. Svakako mu želim dobro. Ne želim mu zlo. I mislim da imamo produktivan radni odnos koji će se nastaviti”, ispričala je Melinda.

“Dala sam svaki delić sebe ovom braku. Bila sam predana od dana kada smo se verili do dana kad sam izašla iz toga”, rekla je Melinda koja nije htela da odgovori na pitanje da li joj je suprug bio neveran.

Ona se osvrnula na druženja njenog tadašnjeg supruga Bila i ozloglašenog biznismena Džefrija Epstajna koji je 2019. izvršio samoubistvo.

“Nije mi se svidelo što je Bil imao sastanke s Džefrijem Epstajnom. To sam mu jasno dala do znanja. Zatim sam upoznala Epstajna. Htela sam da vidim ko je taj čovek i zažalila sam od trenutka kada je ušao na vrata. Bio je odvratan, personifikovano zlo. Posle sam imala noćne more o njemu”, rekla je.

“Zato mi se srce slama zbog tih mladih žena. Tako sam se osećala, a ja sam starija od njih. Bio je grozan. Nije to samo jedna stvar, mnoge stvari su dovele do razvoda. A ja sam jasno rekla šta osećam prema Epstajnu”, dodala je.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare