Melaniju Tramp "isprozivali" tviteraši: "Biraš božićne ukrase u julu?" - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Melaniju Tramp “isprozivali” tviteraši: “Biraš božićne ukrase u julu?”

Supruga američkog predsjednika Donalda Trampa Melanija Tramp, ponovo se našla na udaru kritike korisnika društvenih mreža.

Supruga američkog predsjednika Donalda Trampa Melanija Tramp, ponovo se našla na udaru kritike korisnika društvenih mreža.

Zbog svoje nedavne objave na Tviteru Melanija je izazvala burnu reakciju korisnika ove društvene mreže. Naime, Melanija je već sada objavila da je počela sa pripremama za Božić, što je naljutilo tviteraše.

“Počeli smo sa planovima za Božić u Istočnom krilu Bele kuće. Radujem se što ćemo u narednim mesecima podeliti sa vama našu konačnu viziju ove jedinstvene tradicije”, stoji u tvitu objavljenom 24. jula uz par fotografija Melanije kako razgleda božićne ukrase.

“Deca bukvalno umiru zbog tvog muža, a ti umesto da potrošiš jedan minut vremena da im pomogneš, biraš božićne ukrase pet meseci ranije. Kakva si ti sprdnja od ljudskog bića”

“Da li si osudila rasizam svog muža ili si previše zauzeta planiranjem proslave Božića u julu?”

“E da mi je znati na čemu si ti”, “Nadaj se da ćeš još biti u Beloj kući za Božić”, bili su samo neki od komentara.

I prošlogodišnji božićni ukrasi Melanije Tramp u Beloj kući takođe su izazvali mnoštvo komentara, a najviše negativnih komentara bilo je upućeno na račun crvenih jelki.

Danas objavljeno

Poznata glumica proslavila 50. rođendan

Vanja A

Feng Shui biljke za dobru energiju

Vanja A

Kim Kardašijan snimila uputstvo kako staviti maramice u kutiju pa postala meta ismijavanja

Vanja A

Ostavite komentar