MELANIJA TRAMP SE KONAČNO OGLASILA! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

MELANIJA TRAMP SE KONAČNO OGLASILA!

Melanija Tramp, nekadašnja prva dama SAD-a, svojom pojavom uvek je izazivala oprečna mišljenja i komentare.

Ovaj put povod za negativnu kritiku dala je jednim “tvitom” koji se odnosi na njenog sina Barona

Bivša prva dama SAD-a, Melanija Tramp od 20. januara živi u Palm Biču na Floridi. Od tada se retko oglašava na društvenim mrežama. Reklo bi se da je sa prestankom njihove porodične funkcije u Beloj kući, prestalo i njeno interesovanje za javnim životom.

No, porodica Tramp ovih dana ima razloga za slavlje. Naime, Melanijinom i Donaldovom sinu Baronu je 15. rođendan, a ona svakako nije propustila da to podeli sa svetom. Bez ikakve pompe, ona je na svom “Tviter” nalogu okačila fotografiju crnih balona u obliku broja slavljenikovih godina. Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država, za razliku od svog supruga Donalda Trampa, nije proterana s društvenih mreža, ona može njima da se služi slobodno, ali uz rizik da primi negativne kritike od strane svojih pratioca. 

Uz fotografiju crnih balona u obliku broja 15, Melanjia je jednostavno napisala “Srećan rođendan BWT”, napisala je sinovljeve inicijale uz emotikone tri srca.

No, čak ni benigna čestitka sinu Baronu nije mogla da prođe bez kritike, neki su joj pratioci prebacili da je “mogla naći veseliju sliku”, odnosno da su crni baloni “dosta morbidni”.

G.

Danas objavljeno

Kompletna prepiska Čarlsa Darvina od sada je dostupna na internetu

Vanja A

Madona i njena srećna porodica

Vanja A

Georgina zbog ove haljine izazvala raspravu

Vanja A

Ostavite komentar