Melani Grifit u donjem vešu pokazala da joj godine ne mogu ništa - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Melani Grifit u donjem vešu pokazala da joj godine ne mogu ništa

Melani Grifit oduševila je fanove na Instagramu podelivši na toj društvenoj mreži svoje najnovije fotografije u ružičastom donjem vešu.

Fotografije glumice (63) snimljene su u njenom kupatilu: Melani sedi na ivici velike, mramorne kade, a kosu je prekrila velikim peškirom.

Naravno, izgleda fenomenalno. Sve te godine za nju su samo broj, a niko ne veruje da ima 63 godine.

Njeni fanovi i prijatelji ekspresno su reagovali na fotografije silnim komplimentima. Među prvima se javila njena koleginica Džejmi Li Kertis sa kratkim, ali jasnim komentarom – “WHOA MAMA!” – dok je Rumer Vilis, kćerka Brusa Vilisa i Demi Mur napisala “izgledaš prekrasno”.

Melani nije fotografije objavila tek da pokaže kako senzacionalno izgleda u sedmoj deceniji života. Ona se pridružila naporima brojnih poznatih i nepoznatih ljudi i organizacija širom sveta koje u mesecu oktobru pojačano rade na podizanju svesti o raku dojke i prikupljanju novca potrebnog za istraživanja terapija i lekova.

Tako će deo prihoda od prodaje veša kakav na fotografijama nosi Melani biti uplaćen organizacijama koje se bave borbom protiv raka dojke. Takođe, kompanija će dodati jedan dolar na uplatu za svako deljenje glumičinog statusa.

Melani se i sama suočila sa dijagnozom raka – 2009. godine uklonjene su joj prekanceroze, tumori kože u početnoj fazi sa lica, a 2017. godine bolest se vratila. Lekari su joj tada uklonili tumor sa nosa, a nakon zahvata ostao je ožiljak za koji su, dok Grifit nije objasnila o čemu se radi, mnogi mislili da je posledica neuspešnog estetskog hirurškog zahvata.

Njeno učestvovanje u kampanji pozdravila su i njena deca – kćerka Dakota Džonson, koju ima iz braka s Donom Džonsonom, sin Aleksander Bauer kojeg je rodila u drugom braku sa Stivenom Bauerom i kćerka Stela čiji je otac njen treći bivši suprug Antonio Banderas.

https://www.instagram.com/p/CGnSz5Kh8xK/?utm_source=ig_embed

Danas objavljeno

Princ Hari uporedio život u kraljevskoj porodici sa ZOO VRTOM i filmom “Trumanov šou”

Zeljka

“Foks” televizija razmišlja o UKIDANJU Simpsonovih

Zeljka

Pamela ne misli ništa dobro o seriji o njenoj vezi sa Tomijem Lijem, naprotiv

Zeljka

Ostavite komentar