25. Marta 2020.

Mel Si sanja o turneji „Spajsica“ posle završetka pandemije koronavirusa

Big Portal

Melani je na društvenim mrežama otkrila koliko joj je teško da se bori sa svojim emocijama dok je socijalno distancirana.

„Postoji deo mene koji kaže kako je ovo je ovo odlična pauza. Sedim kod kuće, odmaram i družim se sa decom. Drugi deo mene ipak se ponekad ljuti jer – želim da izađem, žalim da izađem!“, napisala je Melani ali dodala da, uprkos svemu, „moramo pronaći pozitivne stvari u celoj situaciji”.

Pevačica je navela i da joj je školovanje dece kod kuće „zanimljiv” izazov.

„Deca pomalo nerado sede kod kuće i nekada se teško usredsređuju, ali shvatam. To je teško“, rekla je.

Nešto, čemu se raduje, je ideja o tome da se, kada se pandemija završi, ona i ostale članice grupe “Spice Girls” ponovo sastave i krenu sa turnejama.

Četiri od pet članica sastava (Viktorija Bekam je odbila da učestvuje) prošle godine su imale 13 nastupa širom Velike Britanije, zaradivši više od 78 miliona dolara.

Upitana da li postoje planovi da se devojke upute u SAD, Melani Si je odgovorila da se tome iskreno nada.

„Imali smo vrlo dobar period prošle godine. Nastupi su bili neverovatni. Publika je bila luda, ljudi su dolazili iz SAD, širom sveta. Svake noći bilo je toliko različitih zastava“, izjavila je Melani a prenosi buzzfeednews.com.

„Mi devojke smo još uvek u kontaktu. Imamo brojeve telefona, čujemo se i razgovaramo o mogućnostima saradnje. Ovo jesu škakljiva, vremena, ali želim da mislim da će u budućnosti sigurno biti još Spajs nastupa“, iskrena je pevačica.

U međuvremenu, njeni obožavatelji mogu da uživaju u njenom novom singlu pod nazivom Ko sam ja.

Izvor. RTS

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare