12. Jula 2019.

Mektić: Priča o prelasku u DF je spin! DF: Nismo imali razgovore!

Big Portal

“Priča o mom prelasku u DF je spin”, kratko je odgovorio, putem poruke, ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić na upit portala “Raskrinkavanje”.

Slično su odgovorili i iz Demokratske fronte iz koje su poručili da informacija o “ponudama ministru Draganu Mektiću da pređe u Demokratsku frontu” nisu tačne.

– Kako je to ranije demantovao i sam ministar Mektić, nisu obavljani bilo kakvi razgovori koji bi predstavljali ponudu za učlanjenje ministra Mektića u Demokratsku frontu – poručili su iz ove stranke za Raskrinkavanje.

Podsjećamo, krajem prošle sedmice portal Insajder je objavio informaciju, koju je prenio i naš portal, da je Demokratska fronta Željka Komšića ponudila Mektiću da postane njihov član ukoliko napusti SDS.

Komšićeva stranka, prema tvrdnjama sagovornika Insajdera, i ranije je pokazivala simpatije prema političkom angažmanu ministra bezbjednosti BiH, ali su konkretnije ponude o prelasku u njihove redove počele da pristižu nakon što je Mektić počeo da javno iskazuje nezadovoljstvo stanjem u SDS-u.

– Na Mektiću je da odluči da li će prihvatiti poziv iz DF-a. Ukoliko to želi, vrata u Komšićevoj stranci širom su mu otvorena – objavio je Insajder.

SrpskaCafe.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare