Mekinro o Đokoviću: To je s**nje, to je život - BIGportal.ba
Sport Tenis

Mekinro o Đokoviću: To je s**nje, to je život

Čuveni američki teniser Džon Mekinro još jednom je rekao šta misli o tome što Novaku Đokoviću nije dozvoljeno da igra na US openu.

Đoković zasad nema pravo nastupa na US openu jer ne može da uđe u Sjedinjene Američke Države zbog toga što je nevakcinisani stranac.

Mnogima to nema nikakvog smisla, pogotovo nakon što je Centar za kontrolu zaraze (CDC) nedavno promenio pravila i unutar zemlje potpuno izjednačio vakcinisane i nevakcinisane.

“Pre svega, mislim da je sve to sra**e. Mislim da bi trebalo da mu bude dozvoljeno da igra. To je moje lično mišljenje, a ja sam vakcinisan, primio sam i buster dozu. Te stvari zavise od osobe do osobe. Da sam on, a nisam on – on je osvojio mnogo više slemova nego ja jer je pronašao pravi način u sebi da to i ostvari, što malo ko može u bilo kom sportu da kaže za sebe da je pronašao”, rekao je Mekinro i dodao:

“On se drži svojih stavova i 
apsolutno ima pravo da sam donosi ovakve odluke. On je jedan od najvećih sportista. Veoma pažljivo bira sve što unosi u svoje telo, tako da je frustrirajuće da u ovom trenutku – tokom kojeg svi sedimo zajedno, zabavljamo se – a da njemu nije dozvoljen ulazak u zemlju jer nije vakcinisan. To stvarno nema smisla, ali to su pravila koja su trenutno na snazi vlade. Nisam saglasan sa njima, ali… Trenutno, to je život”.

US open počinje 29. avgusta, a srpski teniser brani finale i 1.200 ATP bodova.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Piksi brine “o svojima”: Posjetio povrijeđenog Mitrovića

Zeljka

Zvezda deseti najefikasniji tim u istoriji LE

Zeljka

Srbija za potvrdu prvog mjesta

Zeljka

Ostavite komentar