20. Novembra 2021.

Meghan nakon 2 godine pokazala sina Archieja

Big Portal

Naime, na ekranu u studiju je bila prikazana velika fotografija malenog Archieja Harrisona Mountbattena-Windsora, koji je rođen 6. maja 2019. Vidi se s leđa kako drži pletenu korpu i priprema se skupljati kokošja jaja na imanju u Montecitu gdje Meghan i Harry žive u vili s njim i njegovom petomjesečnom sestrom Lilibet.

Iako se ne vidi Archijevo lice, očito je koliko nalikuje svom ocu, princu sa svojom riđom kosom.

-Jako je sladak s kokošima. Archie je baš tako nježna duša, rekla je DeGeneres.

Zanimljivo je da je Ellen komšinica s Meghan i Harryjem u Montecitu i često ih posjećuje. ‘Hvala ti’, odgovorila joj je Markle na divne komentare o Archieju. Dodala je da njen sin jako voli crtanog lika Peppu Pigu, a prije nekoliko mjeseci je kod Oprah Winfrey u intervjuu pokazala tablu na kokošinjcu „Archiejev kokošji motel“.

Inače, javnost skoro nikad ne viđa Archieja i posljednji put je bilo to krajem aprila ove godine dok je bila trudna. Paparazzi su ih uhvatili u šetnji, a bilo je to sedmicu nakon što se Harry vratio sa sahrane djeda, princa Philipa. Meghan je rekla da ne može doći na sahranu zbog trudnoće što su mnogi dočekali s kritikama budući da je sve ostalo mogla raditi.

Prije toga je cijeli svijet vidio Archiejevo lice u septembru 2019. kada je bio star četiri mjeseca. Supružnici su tada još obavljali svoje kraljevske obaveze i bili su na službenom putovanju u Južnoj Africi. Također, kad se tek rodio, par je sina pokazao javnosti.

Izvor: Story.hr   

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare