Meghan Markle prozvali jer je ostavila sina i otputovala sama na vikend - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Meghan Markle prozvali jer je ostavila sina i otputovala sama na vikend

MEGHAN Markle je proteklog vikenda boravila u New Yorku i internet se jako uznemirio zato što je na dva dana ostavila četveromjesečnog sina Archieja Harrisona. Iako Archie iza sebe ima kraljevsku porodicu, vrhunske dadilje i vojsku osoblja, to nije zaustavilo internet od komentara.

Vojvotkinja od Sussexa je otputovala u Ameriku kako bi podržala svoju prijateljicu, teniserku Serenu Williams, u finalu US Opena. Slobodno vrijeme iskoristila je i za sebe pa se tako ušuljala na trening joge.

“Moja djeca bi bila prva koja bi vam rekla da nisam najsentimentalnija osoba, ali čak bih i ja dvaput razmislila o tome da ostavim svoje prvorođeno dijete staro samo četiri mjeseca kod kuće kako bi preletjela 5500 km gledajući Serenu Williams u finalu US Opena. Bilo bi očekivano da bi možda željela provesti malo vremena s novorođenim djetetom, ali ne”, komentarisala je novinarka Sarah Vine za Daily Mail.

Instagram kraljevskog para pun je kritika na račun novopečene majke.

“Koja majka ostavi četveromjesečnu bebu, koju navodno doji, da se ode malo zabavljati?”, “Kakva majka ostavlja svoje četveromjesečno dijete kod kuće da bi gledala tenisko finale u SAD-u uživo koje se ionako može gledati na televiziji?”, “Koja će pristojna majka odletjeti na drugu stranu svijeta, ostavljajući svoju bebu iza sebe, zbog jedne male stvari poput teniskog meča prijateljice?”.

Osim kritika našlo se i par njih koji podržavaju vojvotkinju: “Ti ljudi se trebaju smiriti. Meghan ne mora biti sa svojim djetetom 24 sata, sedam dana u nedjelji. Pa nije da je ostavila Archieju 10 deset funti za hranu i lozinku za Netflix i rekla: “Mali, srećno sljedećih nekoliko dana, vidimo se uskoro!”.

Danas objavljeno

Jedini rudnik dijamanata na svijetu u kome ako ga pronađete vaš je!

Vanja A

Hyundai modna kolekcija

Vanja A

Princeza Charlene zabrinula fanove novom objavom: Izgleda tužno i bolesno

Vanja A

Ostavite komentar