23. Marta 2019.

Meghan Markle i Priyanka Chopra u svađi!?

Big Portal

Tokom nedavnog gostovanja Priyanke Chopre u emisiji Watch What Happens Live sa Andy Cohenom, glumica je odgovorila na pitanja u vezi navodne svađe između nje i članice britanske kraljevske porodice Meghan Markle!

Naime, glasine o navodnom sukobu pojavile su se pre nekoliko meseci, nakon što se Meghan Markle nije pojavila na venčanje Chopre i Nicka Jonasa. Ono što ih je dodatno podstaklo bilo je i to što Chopra i Nick nisu otišli na babine kraljevskoj porodici, iako su pre godinu dana prisustvovali njihovom venčanju.

Iako su neki fanovi međusobna nepojavljivanja na važne događaje opravdavali mogućom trudnoćom ili gomilom obaveza, bilo je i onih koji duboko veruju u “prikrivene razloge”.

Tako je vođen time, jedan fan upitao Chopru tokom gostovanja u emisiji, da li su ona i Meghan u svađi?

“O bože, to nikako nije istina” , odgovorila je glumica.

Pored toga, izvor blizak novopečenom paru tvrdi da je Chopra svakodnevno “na vezi” sa Meghan i da stalno razgovaraju o tekućim stvarima i svakodnevnim dešavanjima.

“To što nisu otišli na babine ili što Meghan nije došla na venčanje ne znači da nisu više prijateljice. Naprotiv, svakodnevno se čuju i u jako su dobrim odnosima” , navideo je izvor.

Izvor: Tracara

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare