13. Oktobra 2021.

Meghan i Harry imaju novi posao

Big Portal

Naime, objavili su da su postali utjecajni partneri i investitori u kompaniju za održivo ulaganje Ethic koja je bazirana u New Yorku i rekli da će im ove nove uloge pomoći sprovesti svoje vrijednosti u djelo.

“Kada ulažemo u sebe, mijenjamo svijet, bilo ulaganjem u vrijeme (kao kroz mentorstvo), ulagnjem u zajednicu (kao kroz volontiranje) ili ulaganjem u fondove (za one koji imaju tu mogućnost). Naši izbori – kako i kamo ulažemo svoju energiju – definiraju nas kao globalnu zajednicu. Smatramo da je vrijeme da je više ljudi prisutno onda kada se donose odluke koje direktno utječu na sve. Želimo preispitati prirodu ulaganja kako bismo pomogli u rješavanju globalnih problema s kojima se svi suočavamo”, poručio je kraljevski par.

Strani mediji pišu da su Meghan i Harry odlučili investirati u Ethic, koji raspolaže s 1,3 milijarde dolara, na nagovor prijatelja, ali nije poznato koliko su uložili niti koliko će zaraditi.

“Iz svijeta kojeg dolazim, ne priča se o ulaganju, zar ne? Nemate luksuz ulagati. To zvuči tako otmjeno. Moj suprug već godinama govori da bi htio naći mjesto na kojem se njeguju njegove vrijednosti i da tamo može uložiti svoj novac u te iste vrijednosti”, ispričala je Meghan za DealBook.

“Princ Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, dijele mnoge vrijednosti s nama, a vjerujemo i s mnogima od vas. Zato smo toliko uzbuđeni što nam se pridružuju kao utjecajni partneri”, poručili su iz Ethica te dodali da su kraljevski supružnici duboko predani rješavanju ključnih pitanja našeg vremena – poput očuvanja klime, ravnopravnosti spolova, zdravlja, rasne pravde, ljudskih prava i jačanja demokracije.

Osim što su ušli u svijet financija, nedavno su potpisali ugovor s popularnim streaming servisom Netflix s kojim će raditi na stvaranju “sadržaja koji informira, ali i daje nadu”. Ne zna se tačno o kojem iznosu je riječ, ali vjeruje se da je oko 150 miliona dolara.

Izvor: gloria.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare