Meghan i Harry danas će pokazati sina, na fotkanje pozvali jednu posebnu osobu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Meghan i Harry danas će pokazati sina, na fotkanje pozvali jednu posebnu osobu

PRINC Harry prije dva dana je najavio da će se u dvorcu Widsor danas održati konferencija za medije i fotografiranje, pa se novinari tamo okupljaju od ponedjeljka. Princ Harry i Meghan Markle danas bi, prema pisanju medija, trebali pokazati sina medijima i kratko porazgovarati s novinarima. Britanski mediji pišu da će fotografisanju i druženju s kraljevskim parom pridružiti američka televizija CBS, što je zasigurno presedan kada je riječ o kraljevskoj porodica.

Ekskluzivne vijesti i intervjue članova kraljevske porodice uvijek dobija BBC, a prisutnost američke televizije na konferenciji mogla bi razljutiti britanske poreske obveznike. Britanski Daily Mail piše da je Meghan insistirala da se CBS uključi u konferenciju, a navodno je u London stigla Gayle King, poznata novinarka CBS-a i bliska prijateljica vojvotkinje.

Meghan je rodila u strogoj tajnosti, u ponedjeljak rano ujutro. Navodno ju je tajna služba prebacila u bolnicu Portland u Londonu. Kraljevska porodica u ponedjeljak popodne objavila je da je vojvotkinja dobila trudove, a nekoliko sati kasnije potvrđeno je da se rodio sin. Princ Harry zatim je izašao pred novinare i uzbuđeno objavio da je dobio zdravog sina te da su majka i beba dobro.

 

Index

Danas objavljeno

Princ Hari vratio se ženi u SAD, nije ostao na rođendanu kraljice

Vanja A

Primao platu 15 godina, a nije radio

Vanja A

Fatalna Dileta ostavila Turčina

Vanja A

Ostavite komentar