Megan pokazala poruke koje su ona i Hari slali njenom ocu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Megan pokazala poruke koje su ona i Hari slali njenom ocu

Tokom sudske parnice s britanskim tabloidom Mail on Sunday Megan Markl pokazala je poruke koje su ona i Hari slali njenom ocu Tomasu Marklu pre njihovog venčanja na kom se on nije pojavio.

Megan tvrdi da je ovaj tabloid namerno pogrešno protumačio poruke kako bi kraljevski par prikazao u lošem svetlu i da je to uticalo na njen odnos s ocem.

Markl je trebao ćerku da odvede do oltara, ali nakon što je tabloid objavio da je prodao svoje fotografije paparacima, odustao je od toga. Hari i Megan su nakon toga više puta pokušali da stupe s njim u kontakt, ali im nije odgovarao, piše BBC.

“Tome, Hari je. Zaista moram da razgovaram s vama”, glasila je jedna od poruka.

“Ne morate da se izvinjavate, razumemo okolnosti, ali izlazak u javnost će samo da pogorša situaciju”, pisao mu je Hari.

“Ako volite Meg i želite da popravite situaciju, molim vas da me nazovete, postoje dve druge opcije koje ne uključuju vaše obraćanje medijima koji su i stvorili ovu situaciju. Molim vas da me nazovete da vam objasnim. Meg i ja nismo ljuti, samo želimo da razgovaramo s vama. Hvala”, bila je još jedna od poruka.

“Svaki razgovor s medijima će vam se obiti o glavu, verujte mi, Tome. Samo vam mi možemo pomoći, to i pokušavamo od prvog dana”, dodao je.

U svojoj tužbi Harii Megan navode da je navedeni tabloid o tome pisao s “ozbiljnim propustima” i da nisu naveli kako su njih dvoje samo pokušali da zaštite Markla. Takođe su naveli da su mediji “maltretirali, ponizili i izmanipulisali” Tomasa Markla.

Markl im nije odgovorio na poruke, ali se oglasio putem medija izjavom da je u bolnici jer je doživeo srčani udar. Megan je za to saznala putem medija.

“Pokušavam da te dobijem ceo vikend, ai ne javljaš se na naše pozive i ne odgovaraš na poruke”, pisala mu je ona.

https://www.instagram.com/p/B7iqtapgXpI/?utm_source=ig_embed

“Jako sam zabrinuta za tvoje zdravlje i bezbednost. Preduzeli smo sve mere da te zaštitimo, ali nisam sigurna šta još možemo da uradimo za tebe ako se ne javljaš”, usledila je poruka.

“Treba li ti pomoć? Možemo ponovo da ti pošaljemo obezbeđenje? Jako mi je žao što čujem da si u bolnici, ali, molim te, moraš da nam se javiš… U kojoj si bolnici?” pitala je.

Desetak minuta kasnije poslala mu je još jednu poruku.

“Hari i ja smo odlučili da ti pošaljemo obezbeđenje koje si odbio ovaj vikend da ti budu pri ruci ako ti zatrebaju. Molim te, molim te, nazovi nas što pre možeš. Sve je ovo jako zabrinjavajuće, ali tvoje zdravlje je na prvom mestu”, napisala je.

Markl je kasnije odgovorio da mu je dobro i ponovo odbio obezbeđenje tvrdeći da ne misli da je u opasnosti.

Kako prenosi Sky News, Hari mu se i dalje javljao i pokušao od njega da dobije informaciju u kojoj se bolnici nalazi.

Dan kasnije (16. maja 2018.) Markl je završio na operaciji srca pa je javio da neće moći da dođe na venčanje jer mu lekari ne dozvoljvaju da leti. U dokumentima se navodi da joj je napisao da je “voli i želi joj sve najbolje”, a zatim je pitao ko je vodi do oltara i napisao da će doći ako joj je zaista potreban, kao i da mu je žao “zbog svega”.

“Vole te M i H”, bio je odgovor, a navodno mu je Hari napisao da prestane da govori za medije i naveo da je jako povredio svoju ćerku i da ga uopšte nije pitao kako je prošla operacija.

“Nisam uradio ništa što bi povredilo Megan ili bilo koga drugog. Nemam pojma ni o kakvih 20 poziva. Žao mi je ako ti moj srčani udar stvara neugodnosti”, pisao je Markl.

Megan tvrdi da nije verovala da joj to zaista piše otac, a Hari ga je zvao pet minuta kasnije, ali ovaj nije odgovarao.

“Tome, Hari je. Molim vas, javite se. Moram daznam jeste li to zaista vi jer ove poruke uopšte tako ne zvuče”, napisao je, ali ostao bez odgovora.

Danas objavljeno

Mračne strane bijele čokolade

V.R.

Britanac pati od rijetkog sindroma koji hranu pretvara u alkohol: Jednom se napio od čipsa

V.R.

“Boli me uvo” autfit Hejli Biber je najjača kombinacija ikad

V.R.

Ostavite komentar