Megan Markl slagala Opru Vinfri? Evo kada su se zaista vjenčali ona i princ Hari - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Megan Markl slagala Opru Vinfri? Evo kada su se zaista vjenčali ona i princ Hari

Prašina oko intervju kod Opre Vinfri i dalje se nije slegla

Megan Markl, gostujući kod slavne voditeljke u emisiji izjavila je kako su se ona i Hari zapravo venčali, tri dana pre zvanične ceremonije, samo u prisustvu sveštenika.

Ipak, bivši glavni službenik u kancelariji za registre, Stiven Boton, izjavio je, kako je Megan pogrešno informisana i da to nije tačna informacija:

– Žao mi je, ali Megan je očigledno zbunjena i očito je pogrešno informisana. Nisu se venčali tri dana ranije pred nadbiskupom Kanterberi – rekao je Bton i dodao:

– Posebna dozvola koju sam pomogao da se sastavi omogućila im je venčanje u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru, a ono što se tamo dogodilo 19. maja 2018. i što su videli milioni ljudi širom sveta bilo je službeno venčanje koje su priznale engleska Crkva i zakon. Ono što pretpostavljam da su učinili jeste to da su izmenili neke jednostavne zavete koje su možda sami napisali i to izgovorili pred nadbiskupom – ili je, što je još verovatnije, to bila obična proba – dodao je i napomenuo da se niko ne može venčati bez svedoka.

https://www.instagram.com/p/CCMfhr1nRX4/?utm_source=ig_web_copy_link

 – Nisu mogli da se venčaju u Notingem kotidžu jer to nije ovlašćeno mesto i nije bilo dovoljno prisutnih svedoka. Ne možeš se venčati sa samo troje prisutnih ljudi. To nije validna ceremonija. Mislim da je vojvotkinja zbunjena. Bilo koja potvrda koju može imati o svojim zavetima na zidu nije službena potvrda o venčanju – zaključio je uz priloženi venčani list, britanskog bračnog para u kome stoji datum sklapanja raka kada je i zvanično obavljena ceremonija.

Danas objavljeno

Parče papira prodato na aukciji za više od 200.000 funti?!

Vanja A

Slavne dame koje nisu imale intimne odnose prije prve bračne noći, razlozi će vas sigurno iznenaditi

Vanja A

Heidi Klum u djetinjstvu imala hit frizuru, da li biste je prepoznali?

Vanja A

Ostavite komentar