30. Augusta 2022.

Megan Markl otkrila istinu o Hariju i princu Čarlsu, pa se pokajala?

Big Portal

Ovaj intervju je izašao neposredno pred odlazak Harija i Megan u Ujedinjeno Kraljevstvo, a i samo nekoliko dana nakon što je izašao njen podkast na Spotifaju.
Megan je otvoreno govorila o svom životu u Kaliforniji nakon što je odstupila sa kraljevskih dužnosti, naglasivši da su Hari i ona srećni što su napustili dvor.

Napomenula je da su ona i Hari bili voljni da odu u inostranstvo i rade u ime kraljevske porodice, ali su ipak želeli da zarade sopstveni novac.

“Samim tim što smo postojali, poremetili smo dinamiku hijerarhije, zato smo rekli U redu, dobro, idemo odavde. Bilo nam je drago“, priča ona.

Markl je objasnila da finansijska sloboda koju su ona i Hari tražili tada nije bila “izmišljanje tople vode”, već nešto u čemu je uživala nekolicina prinčeva, princeza i vojvoda.

“To je bilo nešto što nismo smeli da učinimo, iako je nekoliko drugih članova porodice radilo upravo isto”, rekla je ona.

U intervjuu je govorila i o oproštaju vlastitoj, a potom i kraljevskoj porodici, rekavši da je veoma važno da se nastavi dalje.

“Mislim da je oproštaj jako važan. Potrebno je mnogo više energije da se ne oprosti, ali potrebno je i mnogo truda da bismo to učinili. Stvarno sam se aktivno trudila”, istakla je ona.

Dodala je kako se ona i Hari već trude da sina Arčija nauče dobrim manirima, a ovom prilikom je otkrila i da planira da se vrati na društvene mreže.

“Želite li da znate jednu tajnu? Vraćam se… na Instagram”, rekla je Markl.

Odluka je, ističe ona, donesena u svetlu pokretanja njezog novog podkasta, “Archetypes”, koji je prošle nedelje stigao na Spotifaj.

Međutim, u celom intervjuu najveću pažnju javnosti je izazvala jedna njena, može se reći nepromišljena izjava. Naime, govoreći o Megzitu i odluci da se Hari i ona povuku sa kraljevskih dužnost.

“Hari mi je rekao Izgubio sam oca u ovom procesu“, objasnila je Markl misleći na princa Čarlsa i odluku para da se povuku iz kraljevskog života u januaru 2020. godine.

Međutim, njen nezvanični glasnogovornik, novinar i biograf Omid Skobi (kraljevski komentator i autor biografije u Hariju i Megan) juče je demantovao tvrdnje da je vojvotkinja u intervjuu za “The Cut” izrekla gore navedenu rečenicu, insistirajući da je zapravo mislila na sopstvenog oca.

Prema rečima novinarke Elison Dejvis, Megan Markl je zaista izgovorila da joj se Hari poverio da je izgubio oca u ovom procesu dodavši:

“Nije moralo da bude isto njima kao i meni, ali to je njegova odluka”

Međutim, Skobi se oglasio na Tviteru insistirajući da je došlo do nesporazuma i da je vojvotkinja zapravo mislila na svog oca Tomasa.

“Izgleda da postoji zabuna u izjavama u intervjuu za The Cut”, napisao je. “Razumeo sam da princ Hari zapravo misli na Meganin gubitak sopstvenog oca, a Megan kaže da ne želi da Hari izgubi svog.”

https://twitter.com/scobie/status/1564280006712360960

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare