22. Oktobra 2022.

Megan Markl otkrila da li planira da se vrati glumi

Big Portal

“Sve je to čudno”, rekla je za priču koja je osvanula na naslovnoj strani Verajetija.

“Morate te stvari odvojiti. Svako ko govori o meni ili izabere glumicu da me glumi, to će biti moja karikatura koja je stvorena za posao koji ljudima donosi mnogo novca”.

“Jednom kada to odvojite, puno je lakše reći: OK. To zapravo nema nikakve veze sa mnom. Zaista nema. To je lekcija koju je teško prihvatiti”.

Markl je dobijala male uloge na televiziji i u filmovima početkom 2000-ih, ali je konačno dobila ulogu u američkoj seriji “Suits” početkom 2011. Krajem 2017. verila se za princa Harija i napustila glumu.

Njeno burno iskustvo u svetu kraljevske porodice, koje je rezultiralo time da su ona i Hari postali nezavisni od porodicec početkom 2020., zrelo je za adaptaciju na velikom platnu. Markl se samo nada da će onaj ko bude prihvatio da je glumi, shvatiti svu dubinu i slojeve njene ličnosti.

“Nadam se da će u pripremama za tu ulogu pronaći mekoću, razigranost i smeh”, rekla je za Varajeti. “Glupost. Samo se nadam da će pronaći prave dimenzije. Takođe, može me pozvati!”

Trenutno Markl i princ Hari imaju bogate ugovore s Netflixom i Spotifyem. Ali, da li bi ikada razmišljala o tome da se ponovno vrati glumi? “Ne. Gotova sam”, rekla je. “Nikad ne reci nikad, ali apsolutno nemam nameru”, završila je.

https://www.instagram.com/p/Bpcbv0jFD8L/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare