Megan Markl ima novi posao - zaradiće milione - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Megan Markl ima novi posao – zaradiće milione

Megan Markl sa Netfliksom priprema animiranu seriju pod nazivom “Pearl”. Radi se o zajedničkoj produkciji “Archewell Productionsa” Harija, Megan i Netfliksa. Megan je producent, piše “Deadline”.

Serija prati pustolovine 12-godišnje devojčice, koja inspiraciju pronalazi u raznim uticajnim ženama kroz istoriju. Uz Megan, u produkciji su Dejvid Furniš, Kerolin Soper, Liz Garbus i Den Kogan. Izvršna producenkinja je Amanda Rinda.

“Poput mnogih devojaka njenih godina, naša junakinja Pearl kreće na put samootkrivanja dok pokušava da savlada svakodnevne životne izazove. Oduševljena sam što će “Archewell Productions” u saradnji sa moćnom platformom Netfliks i ovim neverovatnim producentima zajedno da donesu novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz istoriju”, rekla je Megan.

Megan i princ Hari su pre nekoliko meseci sklopili višemilionski ugovor sa Netflksom i pričalo se da će im prvi projekat biti dokumentarna serija “Heart of Invictus”. Hari je trebao da se pojavi pred kamerama te dokumentarne serije, ali je njeno snimanje pomereno za nekoliko meseci.

Danas objavljeno

Čovjek koji mu je dao pištolj i ranije imao incident

Vanja A

Udovica Kobea Bryanta otkrila detalje kobnog dana: Za smrt supruga i kćerke nije saznala od policije

Vanja A

Trik uz pomoć kojeg će vam maskara duže trajati

Vanja A

Ostavite komentar