Megan Markl i princ Hari ostali bez krova nad glavom: Stvari im tokom noći iznesene iz doma - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Megan Markl i princ Hari ostali bez krova nad glavom: Stvari im tokom noći iznesene iz doma

Početkom godine, Megan Markl i princ Hari odrekli su se svojih kraljevskih titula i dužnosti, a sada su britanski mediji objavili da su njih dvoje i službeno ostali bez svoje rezidencije u Velikoj Britaniji.

Naime, sa odlaskom Megan i Harija iz porodice i zemlje, njihov dom Frogmor Kotidž pripao je Harievoj sestrični, princezi Evgeniji, koja iščekuje bebu sa suprugom Džekom Bruksbenkom, piše “Dejli Mejl”.

Kako navodi gorepomenuti portal, sve njihove stvari iznesene su tokom noći i poslate su im u Kaliforniju.

Izvor ovog portala smatra da je ovo još jedan pokazatelj da oni žele da napuste Britaniju zauvek.

– Prazna kuća i “predaja ključeva” prilično je jak znak da Hari i Megan ne planiraju da se vrate. Čini se da žele da produže svoj boravak u Americi, možda i trajno – navodi izvor za ovaj portal.

Inače, palata Frogmor Kotidž u Vindzoru je prošle godine postala službena rezidencija Harija i Megan, nakon što su u januaru objavili da više neće biti visoki članovi britanske kraljevske porodice.

Oni su tada koristili 2,4 miliona funti javnih sredstava kako bi obnovili pomenutu palatu što je izazvalo kontroverze. Taj novac su vratili u septembru ove godine.

“Uplata princa Harija u potpunosti je pokrila troškove nužne za renoviranje Frogmor Kotidža koji je vlasništvo Njenog Kraljevskog Visočanstva, te će ostati britanska rezidencija vojvode i njegove porodice”, objavio je u septemrbu portparol para.

Foto: PROFIMEDIA / RAS

Izvor: Blic

Danas objavljeno

Šljivovica se pojavila u britanskom kvizu, odgovor postao viralan

Vanja A

Boja laka za nokte može postarati vaše ruke: Saznajte koje nijanse birati, a koje izbjegavati

Vanja A

Vježba zbog koje Kate Middleton nosi veličinu XS

Vanja A

Ostavite komentar