Megan Markl i Kejt Midlton zajedno u Netfliksovom projektu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Megan Markl i Kejt Midlton zajedno u Netfliksovom projektu

Spekuliše se da je vojvotkinja od Saseksa kontaktirala Kejt Midlton kako bi razgovarale o uzbudljivom zajedničkom poduhvatu zasnovanom na Kejtinom dobrotvornom radu od kada se pridružila kraljevskoj porodici.

Megan i Kejt u poslednje vreme su u kontaktu „mnogo više”, a supruga princa Harija jedva čeka saradnju sa „Netfliksom“, u vidu projekta koji će dati uvid u život kraljevske porodice.

Megan je razgovarala sa Kejt o saradnji na dokumentarnom filmu koji će kao temu imati Kejtin dobrotvorni rad i ogroman uticaj koji je ostavila baveći se filantropijom, piše Miror.

Iako svoju privatnost uspešno čuva, za Kejt se kaže da je „polaskana” ponudom Megan, a navodno razmatra i njenu ponudu o tome da joj omogući uvid u svakodnevne aktivnosti.

Megan i Hari potpisali su višegodišnji ugovor sa „Netfliksom“ u septembru 2020.

Par, koji je ove godine bio predmet mnogih kontroverzi nakon što su napustili kraljevske dužnosti, priprema zbirku projekata za striming stranicu, uključujući dokumentarne filmove, filmove, serije i dečje sadržaje.

Ranije ove godine objavljeno je da su Megan i Hari dobili ponudu vrednu 100 miliona dolara za uggovor o saradnji.

Par je osnovao i  sopstvenu produkciju u septembru prošle godine.

Samo šest meseci nakon što su prestali da budu članovi britanske kraljevske porodice, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa postali su holivudski producenti.

Izvor: RTS

Danas objavljeno

Ne može da spremi jelo za vrijeme koje piše u deklaraciji, pa tuži kompaniju za pet miliona dolara

Vanja A

10 najljepših žena svih vremena – po izboru običnih ljudi

Vanja A

Adrijana Lima bukvalno sija – i dalje joj nema ravne FOTO

Vanja A

Ostavite komentar