1. Augusta 2020.

Megan Markl dužna 67.000 £: Izgubila jedan od najvažnijih sporova, advokat je upropastio pitanjem

Big Portal

No, sada je izgubila spor.

Megan Markl sada mora da plati više od 67.000 funti sudskih troškova nakon što je izgubila “bitku” protiv tabloida “The Mail on Sunday”. Vojvotkinja od Saseksa ih je tužila zbog članka koji su objavili u februaru 2019. godine, a koji je sadržao delove pisma koje je poslala svom ocu Tomasu.

Sudija je u maju odbacio navode u tužbi u kojoj je Markl tvrdila da su britanski tabloidi iskorišćavali njen loš odnos s ocem tokom dve godine dok nisu pričali.

S druge strane, advokat tabloida se pitao kako je mogla da zna da joj tabloidi iskorišćavaju oca i da manipulišu njime, ako u to vreme nisu komunicirali.

Megan je istakla kako smatra da su namerno hteli da je posvađaju s ocem kako bi je dodatno ocrnili u javnosti, jer nije bila popularna u to vreme iz više razloga.

Radi se o intimnom pismu koje je Megan poslala ocu uoči venčanja, dok je on časopisima i portalima odavao njene privatne tajne, fotografije i ostale informacije, a ona smatra da je bio izmanipulisan da to uradi.

Prema spisima koje imaju britanski mediji, Megan je 22. jula ove godine pristala da plati sve troškove.

I, kao da sve što im se događa nije dovoljno, u avgustu izlazi knjiga koja bi mogla dodatno da “zakuva” odnose u kraljevskoj porodici.

Radi se o biografiji o vojvodi i vojvotkinji od Sasesksa, a autori knjige ističu da su od pouzdanih izvora saznali da je princ Hari bio taj koji je hteo da napusti sve kraljevske obaveze, a ne Megan kao što su svi pretpostavljali.

Princ je navodno bio frustriran kraljevskim načinom života i on je bio glavni pokretač u napuštanju kraljevskih dužnosti i odlaska u Ameriku, barem ako je suditi po novoj knjizi “Finding Freedom” autora Omida Skobija i Karolin Durand.

Izvor: Novosti

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare