24. Septembra 2022.

Megan maltretira zaposlene u palati: “Ne mogu da prestanem da se tresem”

Big Portal

Knjiga sadrži svedočenja bivših zaposlenih Harija i Megan koji tvrde da je vojvotkinja od Saseksa bila šef iz pakla koji je terao ljude da se tresu i plaču na poslu.

Megan je navodno izbacila dva lična asistenta, a osoblje je više puta poniženo. Vojvotkinjini advokati odbacili su optužbe. U proleće 2017, više od šest meseci pre nego što se par verio, Megan je navodno rekla jednom od Harijevih savetnika: “Mislim da oboje znamo da ću uskoro biti vaš šef.”

“Zvala je svakih deset minuta i vikala”

Bivši zaposleni Harija i Megan tvrde da je vojvotkinja petkom uveče svakih deset minuta zvala svoje osoblje i vikala na njih. Nekoliko članova osoblja je brzo dalo otkaz, navodi se.

Megan je navodno ponižavala ljude koji su godinama radili za kraljevsku porodicu.

Nakon što je sa jednom osobom “posebno oštro” razgovarala pred drugim osobljem, Megan joj je navodno rekla: “Ne brini. Da postoji neko od koga bih bukvalno mogla da tražim da to uradi, zamolila bih umesto tebe”.

Louova piše da je princ Hari, nakon što je čuo za incident, tešio ženu, uveravajući je da radi “zaista dobar posao”, zbog čega je briznula u plač. Jedan saradnik koji je propustio poziv od Megan je navodno rekao: “Nije uzvratila poziv. Osećam se užasnuto… Ovo je tako smešno. Ne mogu da prestanem da se tresem.”

Ovo nije prvi put da su se u javnosti pojavile tvrdnje da je Megan Markl bila šefica iz pakla. Ona kaže da je sve ovo deo organizovane kampanje protiv nje.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare