Megan Fox u atraktivnom izdanju mami uzdahe! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Megan Fox u atraktivnom izdanju mami uzdahe!

Rijetko koja dama se usudi na ovakvu odjevnu kombinaciju, no Megan se na to vrlo lako odvaži i na taj način izmami uzdahe mnogih. Kratka mini suknja, dugi crni kaput, štikle na trakice – sve skupa na močnoj Megan Fox izgleda jako privlačno!

Američka glumica i poznati model, Megan Fox, snimala je neki dan modnu kampanju za brend Boohoo. Napuštajući snimanje u Los Angelesu, Megan je snimljena u atraktivnom modnom  izdanju kojim dominiraju plava mini suknju i zavodničke crne štike s trakicama.

Ultra kratka mini suknja plave boje ima mali izrez s lijeve strane, te je nabrana i ukrašena dugom trakom. Mini suknju brenda Boohoo, s kojim sarađuje, Megan Fox spojila je s crnim sandalama na visoku potpeticu s tankom trakicom koja drži stopalo i s vezanjem oko članaka.

Takav model štikli izgleda vrlo atraktivno, no većina žena ipak ih izbjegava nositi jer nisu najstabilnije, te je za hodanje u njima potrebna vještina.

Ovo je kombinacija stvorena za privlačenje pažnje. Glumica je kombinaciju finiširala s crnim crop-topom s plavim printom, dugim crnim kaputom i torbicom zanimljivog dizajna u istoj boji kakve je i suknja.

Azra.

Danas objavljeno

Sandra Bulok o najvećoj traumi u životu

Vanja A

Savršene Instagram fotke ismijala i pokazala kako to zaista izgleda u stvarnosti

Vanja A

50 Cent se rugao Madoni, ona oštro uzvratila

Vanja A

Ostavite komentar