Megan Foks šokirala odgovorom o svojoj orijentaciji - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Megan Foks šokirala odgovorom o svojoj orijentaciji

Glumica važi za jednu od najatraktivnijih glumica, ali joj to nije dovoljno! Američku glumicu i modela Megan Foks javnost smatra jednom od najatraktivnijih zvijezda Holivuda. Međutim, u posljednje vrijeme se ne eksponira previše u medijima. Kada je Megan bila na vrhuncu karijere, zarađivala je milione i često se nalazila na…

Glumica važi za jednu od najatraktivnijih glumica, ali joj to nije dovoljno!

Američku glumicu i modela Megan Foks javnost smatra jednom od najatraktivnijih zvijezda Holivuda. Međutim, u posljednje vrijeme se ne eksponira previše u medijima.

Kada je Megan bila na vrhuncu karijere, zarađivala je milione i često se nalazila na crvenom tepihu. Pored uspjeha koji je ostvarila u filmu “Transformers”, glumica se oprobala i u nizu televizijskih emisija, ali je i imala ulogu u spotu repera Eminema za pjesmu ” Love the way you lie”, koji je bio vrlo zapažen i broji milionske preglede na Jutjubu.

Međutim, Megan često svoju najprepoznatljiviju ulogu u gore pomenutom filmu smatra za “potpuni fijasko” i svojevremeno je izjavila da je to ” najgori film ikada”.

“Taj film je bio najniža tačka moje karijere”, rekla je Megan prije nekoliko godina.

O njenom ljubavnom životu se dosta pisalo, a na početku karijere, Megan je izjavila da je imala samo dva dečka u životu, te da je pohađala katoličku školu i da su joj roditelji bili vrlo strogi.

Ipak, njeno srce uspio je da osvoji glumac Brajan Ostin Grin, sa kojim je počela da se zabavlja 2004. godine. Oni su se upoznali dok je Megan imala samo 18 godina, dok je glumac imao 30. Par se vjenčao 2010. godine u društvu najbližih prijatelja i porodice i imaju troje djece.

Takođe, glumica je otvoreno govorila o svojoj orijentaciji, i izjasnila se da voli oba pola:

“Ne dvoumim se oko toga. Ali, istovremeno sam i licemjerna, jer nikada ne bih izlazila sa djevojkom koja je tog opredjeljenja, zato što to znači da ona spava i sa muškarcima, a muškarci su toliko prljavi da nikada ne bih želela da spavam sa djevojkom koja je spavala sa muškarcem”, objasnila je Megan 2011. godine.

Danas objavljeno

Ale i Hilaria Baldvin podijelili prvu porodičnu fotografiju sa sedmero djece

Vanja A

Otkrivena 44 zlatnika iz 7. veka skrivena u zidu u strahu od muslimanskih osvajača

Zeljka

Spremačice se poslužile kolačima poslije žurke, završile u bolnici halucinirajući

Zeljka

Ostavite komentar