26. Septembra 2020.

Megan Foks: Patim od kompleksa manje vrijednosti

Big Portal

Njeni roditelji Glorija Darlen i Franklin Tomas Foks razveli su se kada je imala tri godine. U jednom intervjuu glumica je ispričala da su joj mama i tata bili jako strogi, te da joj nikada nisu dozvoljavali da ima dečka ili da pozove prijatelje u kuću.

Časove glume i plesa počela je da pohađa s pet godina, a sa deset godina se preselila na Floridu, gde je završila katoličku školu. Megan su deca u školi često zlostavljala.

“Patim od kompleksa manje vrednosti i u stalnom sam strahu od ismevanja”, istakla je glumica i priznala kako je ranjiva, ali agresivna.

https://www.instagram.com/p/CDgilrTl19c/?utm_source=ig_web_copy_link

S majkom je živela sve dok nije skupila dovoljno novca da krene u samački život. Sa 17 godina sa dečkom se preselila u Los Anđeles, a njegovo ime nikada nije htela da otkrije. S njim je izgubila nevinost i u intervjuu je rekla kako je to bila prava ljubav i neobičan seks. Živela je skromno i nikada nije tražila novac od roditelja. Kako bi platila stanarinu, zaposlila se u kafiću u kom je radila odevena u bananu.

https://www.instagram.com/p/B5_3PWMFoFT/?utm_source=ig_web_copy_link

“Mogla sam da biram između jabuke i banane, a bananu sam odabrala jer u njoj izgledam vitkije”, rekla Megan, koja smatra da je imala normalnu mladost.

Najzapaženije uloge imala je u filmovima “Transformers”, “Friends with Kids”, i “This Is 40”. Na setu serijala “Hope&Faith” upoznala je svog supruga Brajana Grina, zvezdu američke serije “Beverly Hills, 90210”. Brajan je seksepilnu glumicu zaprosio na plaži luksuznog hotela na Havajima. Sreću im je međutim pokvario gubitak dijamantskog prstena negde na plaži.

https://www.instagram.com/p/B4enyv_FgmP/?utm_source=ig_web_copy_link

Megan je zbog nesuglasica u braku odlučila da podnese zahtev za razvod. Ona je sada u vezi sa mlađim reperom Mašinom Ganom Kelijem, sa kojim je sarađivala na jednom projektu, a mnogi pričaju da se zbog toga na kraju i razvela od supruga.

Izvor: Nova

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare