Megan dobila tužbu protiv novina: "Šteta koju su nanijeli je velika" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Megan dobila tužbu protiv novina: “Šteta koju su nanijeli je velika”

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, dobila je danas spor protiv lista Mejl on Sandi zbog objavljivanja privatnih pisama, ručno pisanih, njenom ocu Tomasu Marklu.

Sudija Varbi je presudio u korist vojvotkinje, a odluku je obrazložio činjenicom da “sadržaj pisma mora da ostane privatan”, preneo je Independent.

“Nameće se zaključak da obelodanjivanje pisama nije bilo neophodno, niti je služilo bilo čemu. Gledano u celini, obelodanjivanja su bila prekomerna i stoga nezakonita”, rekao je sudija.

Megan Markl, britanska vojvotkinja od Saseksa, izjavila je danas da je bol koji su joj prouzrokovali list ”’Mejl on sandej”’ i njegov izdavač bio vrlo dubok, nakon što je dobila spor zbog objavljivanja privatnih pisama.

“Posle dve duge godine vođenja parnice, zahvalna sam sudovima što su doneli presudu da su Asošiejted njuzpejpers i Mejl on sandej odgovorni za njihovu ilegalnu i dehumanizacijsku praksu”, rekla je Markl, prenosi Rojters.

Ona je ukazala na to da ove taktike i one njihovih sestrinskih publikacija ”’Mejl onlajn”’ i ”’Dejli mejl”’ nisu nove, kao i da se “predugo dešavaju bez posledica”.

“Šteta koju su naneli i koju i dalje čine je dubinska”, rekla je ona, navodi se u saopštenju.

Sudija Varbi je presudio u korist vojvotkinje a protiv ”’Mejl on sandej”’ zbog objavljivanja privatnih pisama, ručno pisanih, njenom ocu Tomasu Marklu, a odluku je obrazložio činjenicom da “sadržaj pisma mora da ostane privatan”.

“Nameće se zaključak da obelodanjivanje pisama nije bilo neophodno, niti je služilo ičemu. Gledano u celini, obelodanjivanja su bila prekomerna i stoga nezakonita”, rekao je sudija.

Danas objavljeno

Amal Clooney u hlačama koje baš svaku kombinaciju mogu učiniti posebnijom

Vanja A

Adele o mršanju: Gubitak 45 kilograma posljedica je obilnog znojenja, a ne dijete

Vanja A

Alergična na seks? Izbije joj osip, natekne i ne može hodati

Vanja A

Ostavite komentar