Meg Rajan se vratila u javnost - sa svom svojom djecom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Meg Rajan se vratila u javnost – sa svom svojom djecom

Devedesetih smo svi bili zaljubljenu u Meg Rajan, ali – jeste li je vidjeli skoro? Na paparaco fotkama teško da ste je prepoznali, u filmovima je nema, ali… Evo je, ponovo je nabacila malo šminke i osmijeh koji liči na onaj njen stari.

Meg se pojavila kao jedna od gošći specijalnog rođendanskog izdanja magazina Instyle i bila pozvana da rezimira proteklih 25 godina, koliko magazin izlazi.

https://www.instagram.com/p/B01mg6AF_tX/?utm_source=ig_embed

I sigurno joj nije bilo lako, jer je tada, sredinom devedesetih Meg Rajan bila svima omiljena glumica, zbog sjajnih uloga koje je dobijala i kojima je davala originalan pečat, ali i zbog opuštenog imidža jedinstvenog u cijelom Holivudu, čiste ljepote, potpuno prirodnog nastupa, iskrenosti, šarma.

https://www.instagram.com/p/BkdQ3aFgICG/?utm_source=ig_embed

A danas… Pa, danas je, nažalost, poznata kao jedna od onih koje su prirodnu ljepotu žrtvovale kako bi produžile mladost – i to bezuspješno. Zbog gomile plastičnih operacija, Meg odavno ne liči na sebe, Holivud ju je iskulirao, a fanovi uglavnom misle da je ona i odustala od filmske karijere. Donekle su u pravu.

– Sad sam fokusirana na producentski posao. Takođe, pokušavam da natjeram sebe da režiram, a radim i na jednom zabavnom projektu e-trgovine s nekim prijateljima. Ali, više od svega, posvećena sam svojoj djeci i njihovoj sreći. Jednostavno je tako. Smišljam kako da ih obezbijedim, kako da im kažem neke stvari, bavim se svim tim stvarima kojima se mame bave. želim da budu srećni. A i ja sam danas srećna. Da, udaću se u nekom momentu, ali zasad mi odgovara vjerenički status – rekla je Meg za Instyle.

Meg danas ima 57 godina i vjerena je za muzičara Džona Melenkampa.

S glumcem Denisom Kvejdom ima sina Džeka (27) koji je takođe glumac i čini se da su mu sva vrata otvorena.


Ipak, pažnju javnosti ovih dana mnogo više intrigira njena usvojena ćerka Dejzi Tru (15). Prvenstveno zato što je Megan rijetko i pričala o njoj, a kamoli da ju je vodila po crvenim tepisima ili nekim sličnim akcijama. A sad je nakon “13 godina skrivanja” mala Dejzi s majkom izašla u svijet.

Svojevremeno je Megan isticala da je njena ćerka izuzetno pametna, šarmantna i prirodna i da želi da joj sačuva privatnost, zbog čega i odbija da o njoj govori javno ili da je pokazuje. A možda je upravo Dejzi njena karta za povratak u javnost.

Danas objavljeno

Adel čuva ispljunutu žvaku slavne pjevačice

Vanja A

Kraljica Elizabeta se vratila radnim obavezama

Vanja A

Hju Džekman dijeli dirljivu uspomenu sa svojom bakom

Vanja A

Ostavite komentar