Meg Rajan se vratila u javnost - sa svom svojom djecom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Meg Rajan se vratila u javnost – sa svom svojom djecom

Devedesetih smo svi bili zaljubljenu u Meg Rajan, ali – jeste li je vidjeli skoro? Na paparaco fotkama teško da ste je prepoznali, u filmovima je nema, ali… Evo je, ponovo je nabacila malo šminke i osmijeh koji liči na onaj njen stari.

Meg se pojavila kao jedna od gošći specijalnog rođendanskog izdanja magazina Instyle i bila pozvana da rezimira proteklih 25 godina, koliko magazin izlazi.

https://www.instagram.com/p/B01mg6AF_tX/?utm_source=ig_embed

I sigurno joj nije bilo lako, jer je tada, sredinom devedesetih Meg Rajan bila svima omiljena glumica, zbog sjajnih uloga koje je dobijala i kojima je davala originalan pečat, ali i zbog opuštenog imidža jedinstvenog u cijelom Holivudu, čiste ljepote, potpuno prirodnog nastupa, iskrenosti, šarma.

https://www.instagram.com/p/BkdQ3aFgICG/?utm_source=ig_embed

A danas… Pa, danas je, nažalost, poznata kao jedna od onih koje su prirodnu ljepotu žrtvovale kako bi produžile mladost – i to bezuspješno. Zbog gomile plastičnih operacija, Meg odavno ne liči na sebe, Holivud ju je iskulirao, a fanovi uglavnom misle da je ona i odustala od filmske karijere. Donekle su u pravu.

– Sad sam fokusirana na producentski posao. Takođe, pokušavam da natjeram sebe da režiram, a radim i na jednom zabavnom projektu e-trgovine s nekim prijateljima. Ali, više od svega, posvećena sam svojoj djeci i njihovoj sreći. Jednostavno je tako. Smišljam kako da ih obezbijedim, kako da im kažem neke stvari, bavim se svim tim stvarima kojima se mame bave. želim da budu srećni. A i ja sam danas srećna. Da, udaću se u nekom momentu, ali zasad mi odgovara vjerenički status – rekla je Meg za Instyle.

Meg danas ima 57 godina i vjerena je za muzičara Džona Melenkampa.

S glumcem Denisom Kvejdom ima sina Džeka (27) koji je takođe glumac i čini se da su mu sva vrata otvorena.


Ipak, pažnju javnosti ovih dana mnogo više intrigira njena usvojena ćerka Dejzi Tru (15). Prvenstveno zato što je Megan rijetko i pričala o njoj, a kamoli da ju je vodila po crvenim tepisima ili nekim sličnim akcijama. A sad je nakon “13 godina skrivanja” mala Dejzi s majkom izašla u svijet.

Svojevremeno je Megan isticala da je njena ćerka izuzetno pametna, šarmantna i prirodna i da želi da joj sačuva privatnost, zbog čega i odbija da o njoj govori javno ili da je pokazuje. A možda je upravo Dejzi njena karta za povratak u javnost.

Danas objavljeno

“Nisam mislila da ću biti vjerena sa nekim ko zarađuje od bacanja lopte”

Zeljka

Predviđali su joj brz kraj sa 31 godinu starijim mužem, ali on joj uspješno parira

Zeljka

Skandal na Dvoru: Kraljičin rođak ide u zatvor

Zeljka

Ostavite komentar