Medžik napušta Lejkerse: "Sramotna epizoda za veličanstvenu franšizu" - BIGportal.ba
Košarka Sport

Medžik napušta Lejkerse: “Sramotna epizoda za veličanstvenu franšizu”

Predsednik košarkaških operacija Los Anđeles Lejkersa Irvin Medžik Džonson najavio je da će podneti ostavku na tu funkciju.

On je tu informaciju preneo medijima i istakao da o tome nije obavestio vlasnicu franšize Džini Bas.

“Mislim da mi je bio zabavniji posao da budem “veliki brat“ i ambasador. Džini ne zna da sam ja sada ovde, pred vama. Neko će to morati da je obavesti, ja ne mogu da je pogledam u lice i kažem to“, rekao je Džonson.

Član “Kuće slavnih“ je preuzeo rukovodeću funkciju u Lejkersima 2017. godine, ali su postojali nagoveštaji da nije potpuno usresređen na posao.

“Džonson nikada nije bio potpuno posvećen onome što treba da radi. Često je putovao i bio daleko od tima, a u kancelariji je provodio malo vremena. Nije se bavio skautingom igrača… Vođenje NBA tima zahteva neverovatnu posvećenost, utrošeno vreme i energiju“, naveo je novinar Adrijan Vojnarovski.

Pojedini mediji su preneli i da Džonson mesecima nije razgovarao sa trenerom ekipe Lukom Voltonom.

“Stručni štab Lejkersa može da očekuje otkaze po završetku poslednje utakmice sezone. Medžik podnosi ostavku u javnosti, kaže da je uplašen suočavanja sa vlasnicom. Kakva sramotna epizoda za tu veličanstvenu franšizu“, napisao je Vojnarovski.

Danas objavljeno

Rubljov slomio Goja – Rusi vode

Vanja A

Rezervisti zadržali Partizan na vrhu

Vanja A

Jovetić heroj Herte

Vanja A

Ostavite komentar