18. Novembra 2022.

Medvedev: Nisam Novakova liga

Big Portal

Rus je poražen od Novaka Đokovića sa 6:3, 6:7 (5), 7:6 (2), posle tri sata i 11 minuta igre, i opet je bilo tesno.

Upitan da li nosi iz ovog meča išta pozitivno, Moskovljanin je odgovorio negativno.

Ne, nije bilo ničeg. To je moj odgovor, žao mi je. Mislim, bila je to dobra borba, ali nema pozitivnog“, rekao je Danil.

Na pitanje da li je to što on i Novak rade već sada neka “posebna liga”, Medvedev je rekao da on ne spada u tu grupu.

Novak je liga za sebe, to je sigurno, sa Rodžerom i Rafom. Onda idu svi ostali. Možda će ih jednog dana neko stići po broju slemova, pa ćemo pričati drugačije. Sebe ne stavljam u tu grupu. Imali smo teške bitke. Vodi u međusobnom skoru, iako sam dobio neke važne mečeve. To je sve što mogu da kažem. Definitivno, nisam ni blizu Novaka. Možda kad igramo, da, ali generalno ne možete da me poredite sa njim ili bilo kim od velike trojke“, priznao je Rus.

Činjenica je da ovaj meč nije imao takav rezultatski značaj.

Pre meča nisam imao mnogo motivacije, nije bilo lako. Ipak, tokom meča sam video da on ide na sto odsto. I rekao sam, u redu, igramo, zabavimo se. To se dogodilo“, dodao je Medvedev.

Podsetili su ga da je dva puta servirao za meč na ovom turniru i da to nije uradio kako je želeo.

To se desilo, pravi užas. Srećan sam što se ovaj meč nije računao kao bitan u grupi, u suprotnom bih imao dva meča gde sam izgubio kad sam servirao za pobedu. Bar se ovo nije računalo. Da, užasno je. Potrudiću se da bude bolje sledeći put. Nemam drugog izbora“, zaključio je Medvedev.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare