Medvedev ljut na publiku: Pokažite malo poštovanja - BIGportal.ba
Sport Tenis

Medvedev ljut na publiku: Pokažite malo poštovanja

Osvojenu meč-loptu je proslavio gestikulacijom, a potom je dao intervju na terenu Džimu Kurijeru, tokom kog je dobio mešavinu zvižduka i aplauza. Međutim, prve reči bile su da je bio razočaran time što je publika proslavljala njegove promašaje kod prvog servisa i komentarisala između dva servisa. “Došao sam da dobijem…

Osvojenu meč-loptu je proslavio gestikulacijom, a potom je dao intervju na terenu Džimu Kurijeru, tokom kog je dobio mešavinu zvižduka i aplauza.

Međutim, prve reči bile su da je bio razočaran time što je publika proslavljala njegove promašaje kod prvog servisa i komentarisala između dva servisa.

“Došao sam da dobijem ovaj meč i srećan sam što sam uspeo”, rekao je na početku Medvedev“Kada ti zvižde između prvog i drugog servisa, moraš da ostaneš smiren i da tako dobijem meč”.

Potom je Kurijer pokušao da pita u vezi “Siiuuu” koje se često moglo čuti sa tribina, ali ga Medvedev nije čuo, pa je burno odreagovao ka publici.

“Ljudi, ne čujem ga ništa. Pokažite malo poštovanja prema Džimu Kurijeru, on je osvajao ovaj turnir. Ako nekoga poštujete, poštujte njega. Pustite ga da govori”.

Zatim je ponovio:

“Ne čujem ga, ljudi”, na šta je Kurijer konstatovao da mu publika nije zviždala, već da ponavaljaju tu proslavu koja podseća na Kristijana Ronalda.

Zatim je Medvedev izneo razočaranje u intervju za “Eurosport” razgovarajuću sa Matsom Vilanderom.

“Nisam ljut, već sam razočaran. Normalno je da svi iskuse to kada igraju protiv domaćeg favorita, i to protiv Nika. Ali bilo je mnogo momenata na mom servisu, posle promašenog prvog, kada su ljudi navijali kao da sam već odservirao duplu grešku. Nisu to svi radili, ali oni koji jesu imaju nizak koeficijent inteligencije”, rekao je Medvedev.

Danas objavljeno

Zvanično: ATP kaznio Vimbldon

Vanja A

Lekler opet najbrži

Vanja A

Zvanično: Rusija i Bjelourusija istupile iz FIBA takmičenja

Vanja A

Ostavite komentar