Mediji se smiju Kolindi: "Ima i smješnijih od naših političara" - BIGportal.ba
Ex Yu

Mediji se smiju Kolindi: “Ima i smješnijih od naših političara”

NAKON što se društvenim mrežama počela širiti snimka Kolinde Grabar-Kitarović kako čita knjigu “Pipi Duga Čarapa”, domaći i regionalni mediji raspisali su se o hrvatskoj predsjednici i njenom literarnom izletu.

“Video koji morate vidjeti: Kolinda Grabar-Kitarović sjedi za svojim predsjedničkim stolom i čita Pipi Dugu Čarapu”, piše Oslobođenje iz BiH u naslovu te dodaje: “Zaista ne znamo kako im je ovo dosad promaklo, ali bila bi ozbiljna šteta ne podijeliti s vama jer dugo nismo vidjeli ništa zabavnije.”

Face.ba je Kolindino čitanje priče prozvao “hitom mjeseca”. “Da su naši političari smiješni sami od sebe, to i znamo, ali izgleda da ima i smješnijih, makar ponekad”, zaključili su oni. Klix.ba je zaključio da je ova snimka “neponovljiva”.

“Kolinda je sjela za svoj predsjednički sto, otvorila knjigu i počela čitati… Kad čujete šta, PRASNUĆETE U SMIJEH”, vrišti iz naslova Blica, dok Alo piše: “Kolinda, šta to radiš? Društvene mreže gore, hrvatska predsjednica kao Pipi Duga Čarapa.”

O snimci je pisao i Kurir koji kaže: “Kolinda kao Pipi Duga Čarapa: Hrvatska predsjednica postala hit zbog poznate priče za djecu.”

Podsjećamo, snimka Kolinde kako čita “Pipi Dugu Čarapu” je nastala u aprilu prošle godine, no nekako je uspjela ostati ispod radara sve ove mjesece. Sad se počela širiti društvenim mrežama. Nastala je u sklopu projekta Pipi Duga Čarapa, koji je pokrenula nastavnica hrvatskog jezika iz Švedske Martina Mihalić.

Danas objavljeno

Estrada će se dobro opariti za novogodišnju noć!

Vanja A

Jovana Jeremić izazvala lavinu komentara stajlingom

Vanja A

Splav počeo da tone tokom Giletovog nastupa

Vanja A

Ostavite komentar