Mediji: Pronađeni ljudski ostaci u vikendici Velje Nevolje - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Mediji: Pronađeni ljudski ostaci u vikendici Velje Nevolje

Policija je pronašla ostatke ljudskog tela za koje se sumnja da pripadaju Jovi Kecmanu (51), fitnes instruktoru koji je nestao 24. septembra 2020, pišu mediji.

Ostaci su pronađeni u Malom Mokrom Lugu u Beogradu, a za koga se sumnja da je jedna od žrtava klana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, saznaje Kurir.

Kako naš izvor otkriva, u toku su DNK veštačenja, koja bi trebalo sa sigurnošću da potvrde da li su nađeni posmrtni ostaci Kecmana.

“Na jednoj od lokacija koja je detaljno pretresana posle hapšenja kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, pronađeni su ostaci za koje se sumnja da pripadaju nestalom treneru. Od članova njegove porodice uzet je DNK kako bi se uporedio s pronađenim dokazima – otkriva izvor Kurira.

Istražitelji su od prvog dana sumnjali da iza Kecmanovog nestanka stoji ekipa Velje Nevolje. Beograđaninu se izgubio trag kad je, prema rečima porodice, otišao da se nađe s drugom. Kako su ispričali, kad je poslednji put izašao iz kuće, nije poneo mobilni telefon, ali jeste 16.000 evra. Kako je ranije za Kurir rekao njegov otac, Jova je podigao kredit i pozajmio deo novca, ali mu nije rekao zbog čega.

“Interesantno je da je Kecman svojevremeno bio trener manekenke Dejane Živković, bivše nevenčane supruge Jovana Vukotića, navodnog vođe škaljarskog klana – dodaje naš sagovornik.

Belivukov i Miljkovićev klan, podsetimo, sumnjiči se za otmice, trgovinu drogom, držanje oružja, ali i ubistvo Milana Ljepoje, kao i Gorana Veličkovića i Zdravka Radojevića.
U pritvoru Veljko Belivuk- Sve žrtve mamili su da dođu na sastanak, a potom ih odvozili u kuću u Ritopeku kod Beograda i tamo ih, kako se sumnja, brutalno mučili, a potom ubijali.

“Tela su pokušavali da unište u kiselini, kako bi prikrili dokaze zločina. Međutim, kamere su snimile ulazak žrtava u vikendicu strave, a prikupljeni su i drugi dokazi, na osnovu kojih se sumnja da žrtve nikad nisu izašle odatle”, dodaje sagovornik.

Danas objavljeno

Dodik: Četvrti delegat u Domu naroda BiH bitan radi zaštite nacionalnih interesa Srpske

Vanja A

Šef srpskog podzemlja sletio u Beograd: Luka Bojović stigao u Srbiju nakon 10 godina

Vanja A

Dačić: Zbog mogućih terorističkih napada izbjegavati putovanje u Tursku, posebno u Ankaru

Vanja A

Ostavite komentar