Mediji: Policija privela pjevača Radanovića - BIGportal.ba
Ex Yu

Mediji: Policija privela pjevača Radanovića

Komunalna milicija je uz pomoć policije privela večeras pevača Slobodana Radanovića, koji je nastupao u kafani na Starom sajmištu u Beogradu, prenjeli su beogradski mediji.

Pripadnici zakona su ušli u kafanu u trenutku kada se Radanović nalazio na bini.

U tom trenutku, oko 18 časova, u objektu je bilo oko 500 ljudi, a pripadnici zakona su kaznili odgovorne za kršenje mjera vlade u sprečavanju širenja korona virusa, izjavio je pomoćnik načelnika Komunalne milicije Ranko Šekularac.

To je drugo okupljanje danas u Beogradu na kome su prekršene mjere vlade, a zbog koga je intervenisala Komunalna milicija.

Šekularac je za Tanjug rekao da je u Gradskoj kafani bila organizovana muzika uživo.

“Uz asistenciju brigade i interventne jedinice, Komunalna milicija je ispraznila lokal i pravno lice sankcionisala sa 300.000 dinara, a odgovorno lice sa 50.000 dinara”, rekao je Šekularac.

Naveo je da su u toku konsultacije s nadležnim tužilaštvom u vezi sa preispitivanjem krivične odgovornosti za pravno i odgovorno lice tog lokala, zbog nepoštovanja mjera vlade, za šta je, kaže, zaprećena novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine, u zavisnosti od kvalifikacije djela.

“Očekuje se stav tužilaštva u smislu određivanja pritvora i zadržavanja odgovornih lica za kršenje mjera vlade”, rekao je Šekularac.

Ranije danas Komunalna milicija je u klubu u Bulevaru vojvode Bojovića prekinula tehno žurku na kojoj je bilo prisutno 150 osoba.

Danas objavljeno

Neda Ukraden u zebra uzorku pozirala s rokerom

Vanja A

Švajnštajger: Ana me je naučila šta znači ljubav

Vanja A

Tužna sudbina Bobine Marije: Rialda Kadrić preminula na ulici – baš kao i njena majka

Vanja A

Ostavite komentar