5. Jula 2019.

Mayweather na udaru kritičara nakon što je pozirao s 2 miliona dolara u kešu

Big Portal

Mayweather je zaradio nadimak “Čovjek novac” tokom blistave karijere u ringu gdje je ostao neporažen u 50 borbi.

Međutim, sada je odlučio u postu na Instagramu pokazati brdo novca u novčanicama od 100 dolara pa je tako na stolu bilo ukupno 2 miliona dolara.

U videu je takođe pokazao ogromni zlatni medaljon oko vrata, zatim sat limitiranog izdanja Arnolda Schwarzenggera koji se prodavao za 52.000 funti te najveću torbu Chanel.


Takođe je pokazao svoju sekciju novčanica od 20 dolara, za koju tvrdi da ima dodatnih 200.000 dolara.

“Ovo je ono što slušam 23 godine. Mayweather se samo hvali svojim automobilima, nakitom, palatama djevojkama, odjećom i novcem. A ovo je ono što vam Mayweather odgovara. Sretan sam što ste proveli dvije decenije  mrzeći me umjesto da gradite vlasito nasljeđe”, napisao je u opisu fotografije.

“Jednom su mi rekli da je ‘najglasnija osoba u sobi najslabija osoba u sobi’. Pa, to je tačno za pojedince koji rade nešto protivzakonito. Ali u mom slučaju, sretan sam što je sve legalno i hvalim se da sam crnac koji je došao iz siromaštva i na kraju pobijedio sve te me ne interesuje šta bilo ko misli o meni. Sretan 4. juli, ovo je moja nezavisnost. Sada pustiti vatromet!”, napisao je u opisu videa.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare