Maya Berović: Nikada ne bih sjedila u Popovićevim ,,Zvezdama granda" - BIGportal.ba
Ex Yu

Maya Berović: Nikada ne bih sjedila u Popovićevim ,,Zvezdama granda”

Maja Berović, jedna od najvećih zvijezda, karijeru je počela u Grandu, ali nije uspjela da nađe zajednički jezik s direktorom Sašom Popovićem, koji nije prepoznao njen potencijal. „Nisam srela Sašu Popovića nakon svega, ali da ga sretnem, vjerovatno bih mu se javila. Nismo se Saša i ja nikada svađali, to što su nam…

Maja Berović, jedna od najvećih zvijezda, karijeru je počela u Grandu, ali nije uspjela da nađe zajednički jezik s direktorom Sašom Popovićem, koji nije prepoznao njen potencijal.

„Nisam srela Sašu Popovića nakon svega, ali da ga sretnem, vjerovatno bih mu se javila. Nismo se Saša i ja nikada svađali, to što su nam se putevi razišli druga je stvar. On nije vjerovao u mene, ali mnogi nisu vjerovali, nije on bio jedini“, kaže Maja, i priznaje: „Ako bi me sada pozvao da budem dio žirija Zvezda Granda, ne bih pristala. Ne samo zato što je Jelena Karleuša u žiriju, već prosto ne bih jer nemam vremena. Mnogo nastupam i nemam vremena da sjedim u žiriju.“

https://www.instagram.com/p/BxAbBZnpdD7/

Osim što je u lošim odnosima sa Jelenom Karleušom, Maja tvrdi da nema neprijatelja na estradi: „Nisam nikad ni sa kim imala konflikt jer mi nikad niko nije rekao u lice šta misli o meni, niti mene zanima šta ko misli. Bitno mi je da ljudi koje cijenim imaju lijepo mišljenje o meni.“

https://www.instagram.com/p/BwiARaTpgW-/

Podsjećamo, Jelena Karleuša i Maja Berović su imale svoj prvi sukob kada je Maja izjavila da voli Cecu, a potom je uslijedio Karleušin tvit u kojem je oplela po albumu bosanske folkerke. 

https://www.instagram.com/p/BrV2Hq6AviH/

Potom je uslijedio okršaj na Tviteru kada je Karleuša napisla:

“Zašto je Maida snimila devet identičnih pjesama sa različitim nazivima i koliko je platila tu prevaru – napisala je JK na Tviteru, a zatim dodala i kako Berovićka plaća neke novinare da nju blate”.

I Kareluša je na sve to dodala kako Maja Berović gleda porniće. 

Na to Berovićeva nije željela da prećuti te joj je u emisiji “Amidžić šou”  poručila sljedeće: 

https://www.instagram.com/p/Br13drxnzWi/

“Da, gledam, i bolje da gledam porniće nego da vrijeđam ljude na društvenim mrežama – poručila je Maja, nakon čega su Buba Koreli i Jala Brat ustali, pružili ruku i čestitali, vjerovatno zbog toga što je dan ranije Jelena prozivala i njih na Tviteru nazivajući muziku koju oni prave “megas*anjem”.

Tada je Jelena objavila na Tviteru da je Berovićeva pomilovana, pa ostaje da se vidi da li će se sukob okončati ili borba do uništenja tek slijedi. 

https://www.instagram.com/p/Bm5ihePn5kG/

Svet/Espreso

Foto: Instagram

Danas objavljeno

Porodila se Bojana Ordinačev

Vanja A

Obožavam vašu kulturu i vaš narod

Vanja A

Biković: “Džoni govori srpski bolje od nekih mojih kolega”; Dep: “Zaposlio sam se ovdje na recepciji”

Zeljka

Ostavite komentar