Masovna tuča u Šapcu usred bijela dana - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Masovna tuča u Šapcu usred bijela dana

Na snimku se vide najpre dvojica muškaraca ispred lokala, koji čekaju trećeg. Treći muškarac se pojavljuje pola minuta kasnije i dvojica odlaze. Za samo nekoliko sekundi, okreću se i počinju da udaraju muškarca sa kojim su se prethodno pozdravili…

Snimak tuče koja se desila u Šapcu usred bela dana pojavila se u medijima i na društvenim mrežama. Kako se vidi na snimku sigurnosne kamere, dramatična scena u centru grada desila se u 15.35 sati.

Na snimku se vide najpre dvojica muškaraca ispred lokala, koji čekaju trećeg. Treći muškarac se pojavljuje pola minuta kasnije i dvojica odlaze. Za samo nekoliko sekundi, okreću se i počinju da udaraju muškarca sa kojim su se prethodno pozdravili. On se najpre brani dok ga truku rukama i nogama. Potom pokušava da pobegne, ali pada i batine se nastavljaju i dok leži.

Muškarac se u jednom momentu pridiže, ali ubrzo udara licem o beton zbog nasrtaja s sleđa. Ubrzo potom mlađi muškarac istrčava, kako se čini, iz lokala ili prolaza pored, i obara svu trojicu, od kojih je jedan već sedeo na asfaltu. Upravo tada povređeni muškarac pokušava da se pridigne, ali ne uspeva. Kako su iz Policijske uprave Šabac rekli za Telegraf.rs, u tuči je zadobio teške telesne povrede – prelom potkolenice na dva mesta.

Na snimku se vidi i veliki broj okupljenih, uznemirenih fizičkim obračunom. Neki od njih pokušavaju da pomognu povređenom muškarcu da ustane, ali on sam odustaje.

Pojavio se još jedan snimak iz drugog ugla na kom se vidi mlađi muškarac koji je prethodno stao u odbranu pretučenog. Kako nezvanično saznajemo, reč je o sinovcu žrtve. Na tom snimku se vidi da sukob i dalje traje, ali ovoga puta sa nekoliko posrednika koji su se trudili da muškarce razdvoje.

Pre nego što su snimak objavile Podrinske, saopšteno je da su pripadnici policije u Šapcu uhapsili V. M. (41) i M. S. (58) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda, te da se sumnja da su oni, 31. decembra 2020. godine u popodnevnim časovima ispred jednog lokala u Šapcu, fizički napali i zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela četrdesetšestogodišnjem muškarcu, a nakon toga pobegli sa lica mesta.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, sprovedeni nadležnom tužilaštvu.

Prema najnovijim informacijama koje smo dobili iz PU Šabac, pritvor im je produžen do 30 dana.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

NATO odgovorio Letoniji; “40.000 vojnika za kratko vrijeme”

M.

Izrael opet aktivira kontroverzni program; prate mobilne telefone zaraženih

M.

Bajden ponovo “pogriješio”

M.

Ostavite komentar