Maska princeze Dajana za blistavu kožu koju samu možete da napravite - BIGportal.ba
Hrana i zdravlje

Maska princeze Dajana za blistavu kožu koju samu možete da napravite

“Bila vrlo razumna kada je bila reč o koži. Uvek bi se pobrinula da skine šminku na kraju dana i da joj je čisto lice pre nanošenja šminke”

Ostala je upamćena kao jedna od od najvećih prirodnih lepotica, ali i princeza Dajana je imala problema sa nesavršenostima na koži, pa i čak i sa rozaceom, tj. crvenilom kože. I pored ovih problema, koža joj je izgledala negovano, sjajno i čisto.

Njena šminkeraka i prijateljica Meri Grinvel je otkrila kako je to postizala: “Bila vrlo razumna kada je bila reč o koži. Uvek bi se pobrinula da skine šminku na kraju dana i da joj je čisto lice pre nanošenja šminke”, rekla je Grinvel. Ona smatra da bi Lejdi Di danas koristila odgovarajuće preparate kao što su kreme i serumu za zreliju kožu. Dajanina rutina je uključivala i jednostavnu maska za lice od avokada koja pomaže da koža bude blistavija:

Jednostavna maska za kožu od avokada

Sastojci:

pola zrelog avokada

2 kašike tople vode

1 kašika meda

Primena:

Zgnječite avokado. Med rastopite u toploj vodi, a zatim ga dodajte avokadu i sve zajedno pomešajte u kompaktnu smesu. Masku nanesite na lice, ostavite da deluje 10 minuta, a zatim je isperite mlakom vodom.

Danas objavljeno

Jednostavne jutarnje navike za jačanje metabolizma

Vanja A

Kako na sat vremena zaboraviti na poslovne brige?

Vanja A

Voće koje najviše deblja

Vanja A

Ostavite komentar