Mask zaveo 23 godine mlađu – ko je nova djevojka milijardera? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Mask zaveo 23 godine mlađu – ko je nova djevojka milijardera?

Ilon Mask uhvaćen je u društvu svoje 23 godine mlađe nove devojke, australijske glumice Nataše Baset, kako uživa u ručku u St Tropezu.

Par je viđen kako obeduje u hotelu Ševal Blank, gde sobe koštaju više od 1.300 dolara po noći. Mask (50) i Baset (27) viđeni su kako zajedno piju vino, jedu pomfrit i živahno čavrljaju dok su konobari “lepršali” oko njih. Par je potom, ruku pod ruku, izišao iz skupog restorana.

Prvi put su viđeni zajedno u februaru, samo dva meseca nakon što su Mask i Grajms dočekali svoje drugo dete putem surogat majke. Ko je Nataša Baset?

Baset je odrasla u Sidneju, a 2019. godine preselila se u Njujork kako bi pohađala dramsku školu. Ostvarila je nekoliko uloga u televizijskim serijama poput “Hail! Caesar” te tumačila lik pevačice Britni Spirs u filmu “Britney Ever After”.

Glumom se bavi od 14. godine, kada je dobila glavnu ulogu u predstavi “Romeo i Julija”. Glumicu ćemo moći da gledamo i u nadolazećem biografskom filmu o Elvisu Prisliju.

“Nataša naporno radi na izgradnji svoje karijere, a iako njemu ne smeta što se sad zna za njihovu vezu, podržava njenu želju da se proslavi svojim radom, a ne kao devojka Ilona Maska”, rekli su prijatelji milijardera.

Danas objavljeno

Sedmomjesečni sin Kajli Džener još uvijek nema ime

Vanja A

Naučnici otkrili da psi mogu otkriti kada smo pod stresom

Vanja A

Peni iz “Teorija velikog praska”

Vanja A

Ostavite komentar