Mask bez milosti: Imam više djece nego oni automobila - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Mask bez milosti: Imam više djece nego oni automobila

Lucid, kalifornijska kompanija koja bi rado postala konkurent Tesli ima problema s proizvodnjom.

Nakon što su nedavno smanjili ovogodišnji cilj s 20.000 na 12.000 do 14.000 proizvedenih automobila, ovih dana su ga još malo korigovali. Sada očekuju da će ove godine proizvesti samo šest do sedam hiljada.

Sve to je podstaklo sveprisutnog Elona Muska da se naruga s konkurentom koji je i ranije bio na meti njegovih “otrovnih strelica” na Twitteru.

Vest o smanjenju proizvodnje Musk je hladno komentarisao rečima: “dobio sam više dece u drugom kvartalu ove godine nego što su oni napravili automobila”, prenosi Jutarnji.hr.

Šalu Elona Muska će biti lakše razumeti ako znate da je legendarni preduzetnik otac čak devetero ili desetero dece (zavisno od izvora) te da je nedavno dobio blizance sa Shivon Zilis, predsednicom njegove firme Neuralink.

Nedugo nakon toga dobio je još jedno dete s pevačicom Grimes s kojom je u vezi. Njegov ljubavni život je očigledno komplikovan, ali i veoma produktivan.

Lucid trenutno ima aktivne narudžbine za 37.000 automobila, a u prvoj polovini ove godine proizveli su ih samo 1405. I dok se Lucid muči s hiljadama, Tesla cilja na milione.

Danas objavljeno

Bugatti Centodieci je jedan od najskupljih automobila na svijetu

Vanja A

Euro NCAP: Pet zvjezdica za Kineze

Vanja A

Ford slučajno otkrio novi automobil

Vanja A

Ostavite komentar