Marta Stjuart o raskidu sa Entonijem Hopkinson: Plašila sam se da će me pojesti - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Marta Stjuart o raskidu sa Entonijem Hopkinson: Plašila sam se da će me pojesti

Slavna kuvarica i preduzetnica Marta Stjuart priznala je da je bila u ljubavnoj vezi sa glumcem Entonijem Hopkinson, kao i da ga je ostavila zbog njegove najpoznatije uloge.

Gostujući u emisiji Elen Dedženeris, Marta se prisetila veze sa slavnim glumcem.

„Izlazila sam s Entonijem Hopkinsom, ali sam raskinula sa njim jer nisam mogla da prestanem da mislim o njemu kao o Hanibalu Lektoru“, ispričala je.

Voditeljka je bila ubeđena da Marta ne govori istinu, ali je ona insistirala da je priča stvarna.

“Imala sam veliku zastrašujuću kuću u Mejnu koja je bila izgrađena na stotinu jutara šume. Nisam mogla ni da zamislim da tamo odvedem Entonija Hopkinsa, sve o čemu sam mogla da razmišljam bilo je da je u filmu jeo ljudsko meso”, priznala je Marta.

Stjuart nije otkrila kada je tačno s glumcem bila u vezi, a o njihovom odnosu je već jednom govorila u intervjuu s Hauardom Sternom 2006. godine.

“O, volela sam ga, ali bio je… Strašan. ​​Htela sam da ga pozovem gore u Mejn, imam predivan dom u Mejnu… Ali onda sam se predomislila jer sam ponovno pogledala taj film. Želiš li da ti neko pojede mozak dok sediš u svojoj divnoj kući u Mejnu?” upitala je i dodala da bi verovatno imala jako lep odnos s njim da je mogla da pređe preko njegove uloge Hanibala Lektora.

Podsetimo, Hopkins je u filmu “Kad jaganjci utihnu” iz 1991. glumio Hanibala Lektora, serijskog ubicu koji je pojeo svoje žrtve, a za tu je ulogu osvojio i Oskara za najbolju glavnu ulogu 1992. godine.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Moćno izdanje slavne glumice u fokus ne stavlja raskošno poprsje, već…

Zeljka

“Zaboravili ste da sam i ja ljudsko biće, osjećam se poniženo”

Zeljka

Prvi put nakon 40 godina – ABBA na crvenom tepihu

Zeljka

Ostavite komentar