11. Aprila 2019.

Mars u Blizancima: 4 znaka da se paze do 15. maja

Big Portal

Tokom ove tranzicije, prolazak planete Mars kroz Blizance će uticati na sve znake zodijaka. Vaša psihička energija će biti jaka. To znači da ćete mnogo više pričati, bićete sarkastični, osjetićete nervozu i pokušati da uradite nekoliko stvari odjednom. Zbog povećane motivacije poželićete da završite što više obaveza u kratkom vremenu. Iako će rad na više stvari iznenada izgledati lako i dalje ćete biti površni i neprecizni. Potrošićete puno vremena na ispravljanje grešaka.

U trenucima kada nemate obaveza osjećaćete se loše i mnogo ćete razmišljati, ilićete tražiti neku akciju. Potreba za prijateljstvom će se povećati, a većinu vremena ćete potrošiti pokušavajući da prevaziđete neke probleme. Pokušaćete drugima da dokažete da ste u pravu sa jeftinim logičnim izborima, ili ćete se zapetljati u vašoj priči i sami ćete se prepirati oko toga. Ovo neće imati veliki uticaj na neformalne razgovore, ali ako pregovarate o nečem važnom, pokušajte što prije preći na glavnu stvar i izbjegavati bježanje od teme.

Ako imate problema sa spavanjem, može se pogoršati u narednih mjesec dana. Ako do sada nije došlo do takvih promjena, očekujte nesanicu. Prolazak Marsa kroz Blizance je povoljan period za sport i rekreaciju. Umjerena fizička aktivnost će vam pomoći da bolje i lakše zaspite. Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Djevice, Strelca ili Riba, budite oprezni u sportu, saobraćaju i struji. Mars će biti neprijateljski raspoložen prema vama, tako da se mogu pojaviti neke povrede, umor mišića ili slučajne povrede.

Izvor: Zenski magazin

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare