13. Oktobra 2021.

Marko Živić u ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Glumac prebačen na odjeljenje sa najtežim pacijentima

Big Portal

Taman kad smo pomislili da je najteži period u životu glumca Marka Živića u borbi s koronavirusom iza njega jer se na momente njegovo zdravstveno stanje činilo boljim, on je pre dva dana ponovo vraćen na mehaničko disanje.

Prema saznanjima “Alo-a” od izvora bliskog poznatom glumcu, Živić ima obostranu upalu pluća, ali i bakterijsku infekciju koja mu trenutno ugrožava život.

– Marko je veoma loše, jako je slab. Ima obostranu upalu pluća, visoku temperaturu, te veliki broj bakterija koje u kombinaciji sa ostalim udruženim bolestima protiv kojih se i ranije borio čine veoma lošu kliničku sliku – ispričao je izvor blizak Živiću.

Kako je još rekao, on je prebačen u A blok intenzivne nege gde su smešteni pacijenti u najtežem stanju.

– Niko se ne usuđuje da daje prognozu. Marko je u životnoj opasnosti i svi sada možemo samo da se molimo bogu i nadamo se čudu. Doktori čine sve što je u njihovoj moći i prate ga iz minuta u minut, ali kada je ovakvo stanje s puno pridruženih bolesti, nezahvalno je davati prognoze – istakao je izvor.

Podsetimo, Marko Živić se već tri nedelje nalazi u KBC „Dr Dragiša Mišović“, gde vodi najvažniju životnu bitku. Nakon dve nedelje činilo se da situacija ide nabolje zbog čega je skinut s mehaničkog disanja, međutim, pre dva dana stanje mu se znatno pogoršalo i vraćen je na respirator.

Marko Živić važi za jednu od najpozitivnijih javnih ličnosti. On je u nekoliko navrata pričao o borbi s kancerom jednjaka i želuca, koju je vodio sa samo 36 godina.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare