Marko Louis i Lena Kovačević objavili dirljiv duet: “Lena me je inspirisala da napravim ovu pjesmu'' - BIGportal.ba
Ex Yu

Marko Louis i Lena Kovačević objavili dirljiv duet: “Lena me je inspirisala da napravim ovu pjesmu”

Marko Louis predstavlja emotivan duet sa predivnom Lenom Kovačević pod nazivom “Kraj” i time najavljuje beogradski koncert 26.marta.

Pesma “Kraj” je druga po redu pesma koja će se naći na Markovom četvrtom studijskim albumu pod nazivom “Sloboda”. Ova dirljiva balada govori o ljubavi između dvoje ljudi koja nestaje i postavlja pitanje “da li se ljubav uči ponovo?”.

Svaki kraj je težak ali je, sa druge strane, nov početak. Lena i Marko su to preneli u ovoj pesmi na jedinstven način.

“Lena me je inspirisala da napravim ovu pesmu i znao sam da će naše boje glasova lepo da se uklope, da harmonišu. Uvek sam znao da ćemo nas dvoje nešto zajedno snimiti i mnogo mi je drago da se to desilo sa ovom pesmom”, izjavio je Marko, a Lena se nadovezuje : “’Drago mi je što je došlo do ove saradnje, jer sam pri prvom dodiru sa pesmom oduševljena Markovom interpretacijom, muzikom i tekstom”.

Tekst za pesmu “Kraj” kao i za brojne Markove pesme napisala je Maja Radivojević. Režiju i produkciju za spot potpisuje Dragan Jereminov. Lenina pesma Cafe nedavno je objavljena za holandsku izdavačku kuću Forecast Records, u novoj verziji DJ Boliera i naših muzićara Divolly & Markward. Tako se Lenin glas trenutno sluša širom Evrope.

Danas objavljeno

Ana Bekuta otkrila kome je pripala imovina Milutina Mrkonjića

Vanja A

Sa ovom ženom je Marinko Rokvić dobio vanbračnog sina!

Vanja A

Čola i Lokica već 40 godina ne pričaju

Vanja A

Ostavite komentar