30. Marta 2019.

Marko Bulat dobio sina

Big Portal

Pevač Marko Bulat dobio je u petak uveče oko 21 čas sina, budući da se njegova supruga Marija Bulat porodila.

Folker je slavio do jutra, a čestitke na prinovi uveliko pristižu pevaču i njegovoj supruzi.

Porođaj je protekao u najboljem redu, a mališanu su roditelji dali ime Sava.

– Hvala ti – napisao je Marko i uz emotikn porodice pomenuo svoju suprugu Mariju i objavio sliku iz porodilišta na kojoj se vidi koliko je srećan.

– Večeras oko 21:21 rodila sam mog Savu. Rekla sam da neću da patetišem kada dođe ovaj trenutak, ali vrištala bih od sreće da ceo svet čuje. Bilo je ovo dugih devet meseci prošaranih srećom, brigom, strepnjom, ponekad i strahom… Izgurali smo herojski, ali znam da bez nekih ljudi to ne bi bilo moguće… Hvala mojoj majci za koju i sada ne znam gde je i kako skupljala snagu da mi se nađe u svakom momentu, mojoj Sofiji i Dorotei koje su me uveseljavale kada padnem, hvala @bulat.marko…herojski si ovo izdržao – napisala je Marija i objavila šaku tek rođenog mališana.

Inače, ime Sava potiče iz aramejsko-hebrejskog Saba (starac, deda) – preobražen, pravedan. Kod nas već duži niz vekova jedno je od najčešćih imena zahvaljujući kultu Rastka Nemanjića, Svetog Save, prvog srpskog arhiepiskopa. U zanemarljivom broju zastupljeno je kod Makedonaca i Bugara, dok je kod ostalih slovenskih naroda krajnje retko, a u mnogim evropskim jezicima uopšte ga nema.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare