Mark Volberg otkrio kako je izgubio višak kilograma za samo pet dana - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Mark Volberg otkrio kako je izgubio višak kilograma za samo pet dana

Fizički izgled je glumcima veoma važan, a pojedini zarad uloge praktikuju ekstremne dijete i za samo nekoliko dana izgube višak kilograma. Glumac Mark Volberg pohvalio se kako je za samo pet dana skinuo 4,5 kilograma.

Volberg, koji je do sada imao nekoliko transformacija u razgovoru za Entertainment Tonight otkrio je da se za neke uloge očekivalo da bude savršeno isklesan, pa nije mogao da jede i pije baš sve što poželi. Spremiti telo za ulogu, kako dodaje, nije baš tako lako, a sada je morao da smrša za ulogu u filmu “Spencer Confidential”, zbog koje je na strogoj dijeti.

https://www.instagram.com/p/B6QuQL1h700/?utm_source=ig_embed

“Snimali smo film ‘Lone Survivor’ odmah posle ‘2 Guns’, a pre toga sam snimao ‘Pain and Gain’ pa sam bio veoma težak i nekako naduven pre nego što smo počeli sa snimanjem filma ‘Lone Survivor’. Posle toga smo radili ‘Deepwater Horizon’, gde je trebalo da budem što teži, pa sam pio pivo i jeo prženu hranu kako bih oslikao lika koji radi na naftnoj platformi. Posle njega usledio je film ‘Patriots Day’ u kojem sam glumio policajca koji nije više u formi”, objasnio je glumac zbog čega je neko vreme dopustio da mu se nakupi višak kilograma.

Zbog nove uloge je zato pazio šta jede i pije i trenirao, kako kaže, kao lud nekoliko meseci kako bi se pripremio za snimanje filma Spenser Confidential, što mu je omogućilo da za manje od nedelju dana skine višak kilograma.

“Izgubio sam pet odsto telesne masti, jeo sam samo supice i povrće i malo proteina uveče. I to je bio sve”, rekao je glumac.

Danas objavljeno

Preminula slavna oskarovka i pjevačica čuvenog hita iz filma „Flešdens“

Zeljka

Novi dom za Pedington plišane mede donijete kraljici Elizabeti

Zeljka

Zašto svinje u soliteru nekoga raduju – a druge ozbiljno zabrinjavaju

Zeljka

Ostavite komentar