Mark Valberg: Droga, milioni i seks skandali - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Mark Valberg: Droga, milioni i seks skandali

Američki glumac i bivši muzičar Mark Valberg rodio se na jučerašnji dan 1971. godine – imao je turbulentno detinjstvo u kojem je zadobio nekoliko prijava za razbojništvo i rasizam, a završio je i u zatvoru, sve to pre nego što je napunio 15 godina.

On je najmlađi od devetoro dece majke bankovne činovnice i oca dostavljača, bivšeg vojnika Korejskog rata. Mark je školu pohađao u Bostonu, ali je sa 13 godina imao velikih problema s kokanom i raznim drugim opijatima, a srednju školu završio je u 42. godini.

„Bilo je naporno, ali sada sam i službeno završio srednju školu. Učio sam na snimanju, na putu ili kod kuće“, rekao je on svojevremeno.

Osim što ima švedske, francuske i irske krvi u sebi, on je daleki rođak Madone i Selin Dion. Karijeru je započeo kao član benda „New Kids on the Block“ starijeg Brata Dnnija, ali ga je nakon tri meseca napustio i postao reper. Debitantski album „Muzika za ljude“ 1991. prodat je u preko milion primeraka.

Kratko vreme bio je i model za Calvin Klein – a njegova fotografija u boksericama obišla je svet i zaludela muškarce i žene širom sveta. Sa 22 godine debitovao je u filmu „Renesansni čovek“ s Danijem Devitom. U karijeri je snimio preko 50 filmova, a najzapaženije uloge ostvario je u „Tatica se vratio“, „Ted“, „Transformers“, „Dva igrača“.

Od 2009. godine u braku je s manekenkom Reom Durham s kojom ima četvoro dece: Dva sina, Brendana i Mišela te dve čerke, Grejs i Elu.

Poznat je po strogom režimu života. Dan započinje molitvnom u 2:30 ujutro, a završava druženjem s porodicom do 19:30 kada odlazi na spavanje. Između tog vremena smestio je nekoliko serija vežbanja i zajedničkih obroka s porodicom.

Izvor. Nova

Danas objavljeno

Fotografije morskog svijeta koje će ti oduzeti dah

Vanja A

Djeca preminulog repera nosiće njegov pepeo u ogrlicama

Vanja A

10 najspektakularnijih drevnih pećina na svijetu

Vanja A

Ostavite komentar