Marinin sin urinirao po Lukasovoj knjizi, Aca mu žestoko odbrusio! - BIGportal.ba
Ex Yu

Marinin sin urinirao po Lukasovoj knjizi, Aca mu žestoko odbrusio!

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, opet je napravio eksces o kom svi pričaju! Sada je na njegovoj meti Aca Lukas čiju je knjigu “Ovo sam ja” prethodnih dana bacao u kantu za đubre, stavljao u toster i na kraju u ve-ce šolju da bi zatim po njoj urinirao.

Da li mu se zaista toliko nije dopao sadržaj autobiografije folkera ili je u pitanju nešto drugo, tekstopisac nije otkrio. Ali, pre toga je na Tviteru postavio pitanje pratiocima da li je neko od njih pročitao pomenutu knjigu, a onda je obelodanio da je ipak dao 500 dinara da bi ga pročitao.

Milan Laća Radulović
FOTO: PRINTSCREEN TWITER

Potom je pre dva dana počeo da objavljuje slike na kojima se vidi kako je Acinu autobiografiju bacao gde god je stigao, želeći da pokaže kako je ona bezvredna i da ničemu drugome ne služi.

Milan Laća Radulović
FOTO: PRINTSCREEN TWITER

Njegov gest bacanja knjige u ve-ce šolju i uriniranja po njoj zgrozio je pratioce, čak i one koji nisu ljubitelji Lukasovog lika i dela.

Aca Lukas
FOTO: PRINTSCREEN/PINK

Smatrajući ovo kao nevaspitano, bahato i nekulturno ponašanje, Laću su ljudi kritikovali i govorili da je ispao “primitivan i prost”. U jednom trenutku on je izbrisao sporni snimak na kome se vidi uriniranje po knjizi, a potom ga je ponovo objavio.

Milan Laća Radulović
FOTO: PRINTSCREEN TWITER

– Izvinjavam se zbog slučajnog uklanjanja videa prosipanja step sokića na roman autora koji konzumira vanilin šećer na nos. Popravljeno – napisao je ispod videa.

Milan Laća Radulović
FOTO: INSTAGRAM

Laću smo hteli da pitamo zašto je ovo uradio i zbog čega toliko ne voli Lukasa, ali njegov broj poznat redakciji nije u funkciji.

S druge strane, Aca nam se odmah javio i u svom stilu dao komentar upućen sinu Marine i Fute.

Aca Lukas
FOTO: PRINTSCREEN/PINK

– Tviter nemam . Jer je Tviter u 90 posto slučajeva grupna terapija za beznadežne psihijatrijske slučajeve i deset posto za normalne, koji i dalje gaje utopističku ideju da se ovima nešto može objasniti! U koju grupaciju spada ovaj džanki (zavisnik od narkotika, prim.aut.), prosudite sami! U ovaj sanitarni element bi bilo najbolje za njega da skoči on, jer on za bolje i nije! Ja ću da mu pomognem u tome! Pustiću vodu! – rekao nam je Lukas.

Pozvali smo i Marinu kako bismo čuli njen komentar, ali nam se javio nepoznati muškarac i rekao da ona spava.

Marina Tucaković, Milan Laća Radulović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Darko Lazić misteriozno nestao

Vanja A

Maja Šuput se prisjetila oca starom fotkom, ljudima za oko posebno zapeo jedan detalj

Vanja A

Severina oduševila neobičnom kombinacijom

Vanja A

Ostavite komentar