Marina Visković umorna od estrade: Tražim neku šumu da odem i odmorim od svega! Priznala i kada se rasplače - BIGportal.ba
Ex Yu

Marina Visković umorna od estrade: Tražim neku šumu da odem i odmorim od svega! Priznala i kada se rasplače

Marina Visković otkriva da joj je svega dosta i da želi da se odmori od života u Beogradu, pa priznala i zbog kog pjevača često plače.

Marina je odlučila da podeli svoja razmišljnja na temu društvenih mreža i izazovnih fotki, a zatim otkrila i da joj je svega dosta.

                                                                FOTO: PRINTSCREEN/PREMIJERA

“Pa Bože moj, ovo je estrada. Vidite šta radi Madona ceo život, između ostalog. Tako da, u tom smislu razumem izazovne fotke, ali kad neko igra samo na tu kartu to mi je primitivno. Ja sam se uvek trudila da to sve bude u nekim granicama jer smatram da su malo sad granice otišle dođavola, da više granica nema! Sve je danas normalno što nije normalno. Ja ono, ne znam gde da se preselim tačno? Tražim neku šumu da odem i da se malo, što se kaže, odmorim od svega. Al’ dobro, sve ide iz kuće, kućno vaspitanje je najbitnije. Tako da roditelji kakvi ste vi, takva će biti i vaša deca”, kaže Marina.

Lepa pevačica kaže i da je emotivna, da često plače na koncertima, a suze su joj krenule i kada je ugledala Đanija na bini.

                                                                FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

“Da, ja sam stvarno preemotivna, i recimo plačem često na koncertima. Najluđe je da sam i kod Đanija plakala kada je izašao na binu. Ja sam rekla, dobro ja nisam normalna! Đani onako sladak, izašao veseo. Ja kažem što ja plačem? Zato što je to meni sve preemotivno. A kod Adila, naravno. Kod Adila sam isto preplakala. Evo, ja bih sad zaplakala”, priznaje ona.

Pevačica je progovorila i o raskidu veze od 10 godina.

“Čekaj, moram malo da se ohladim! Ne bih zaista sada nešto i pričala o emotivnom životu. Ne želim da komentarišem nešto emotivni život pošto više do sad stvarno nema ni smisla”, izjavila je ona.

                                                                          FOTO: ATA IMAGES

Foto: Damir Dervišagić

Izvor: Kurir.rs/K.Đ/Mondo

Danas objavljeno

Uskoro počinje drugi po redu Nektar Garden Fest

Zeljka

Ana Ivanović blista na tatinom rođendanu!

Vanja A

Ilda Šaulić priznala da nije vješta u šminkanju

Vanja A

Ostavite komentar